umiem przyrzadzic wiele potraw, a mianowicie: spagetti, jajecznica, kanapki, herbata, herbata z cytryna, herbata z cukrem, herbata z cukrem i z cytryna, kawa rozpuszczalna, kawa rozpuszczalna z mlekiem, kawa rozpuszczalna z cukrem, kawa rozpuszczalna z mlekiem i cukrem.
umiem przyrzadzic wiele potraw, a mianowicie: spagetti, jajecznica, kanapki, herbata, herbata z cytryna, herbata z cukrem, herbata z cukrem i z cytryna, kawa rozpuszczalna, kawa rozpuszczalna z mlekiem, kawa rozpuszczalna z cukrem, kawa rozpuszczalna z mlekiem i cukrem.
Mistrz!
Ja oprócz wyżej wymienionych [jak na swój wiek] umiem naleśniki i wiele innych xD Jakoś nigdy nie myślę o tym co zjem na obiad
Ja też lubię gotować, ale piec to raczej nie umiem....najbardziej lubię pierożki z kapustką, truskawkami i z borówkami i uwielbiam barszczyk czerwony...umiem robić pyszną jajecznice, omleta, naleśniki, i jeszcze nie wiem co...lubię gotować i jeść...
_________________ '' Spójrz w górę by odnaleźć miłość a odnajdziesz życie wieczne ''
w sumie zeleli chodzi o gotowanie to ic skomplikowanego jezeli ma sie sprawna kuchenke ^^
potrafie przyzadzic wszystko jezeli podadza mi tylko skladniki ^^ a jak nie to duuuuzo experymentuje i wychodzi naprawde pyszne papu ^^
ale jezeli chodzi o jedzenie to nie[przepadam =.="
no po za slodyczami ^^
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
moich 'potraw' lepiej nie próbować. Grozi śmiercią lub kalectwem:P A co ja lubię. Lubię jakąś taką wegetariańska potrawę, ona się jakoś tam nazywa, ale jak? nie pamiętam:)
_________________ Somewhere between the clouds I've finally seen a goog sign... IB:) /// taNie wino jest dobre, bo jest dObre i tanie:D
Ja umiem coś tam ugotować ,ale zdecydowanie wole piec ciasta.I nawet mi to wychodzi .Zawsze na Gwiazdkę robie piernika, latem racuszki z jabłkami,a jak mnie najdzie ochota, to wieniec.Tylko coś duży mi zawsze wychodzi i na blache się cały nie mieści . Raz przy nim płakalam,bo jakoś ten warkocz nie chciał wyjsć i wiecznie był za duży i na stole się nie miescił. Potem jakoś upchnęłam na siłe i wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum