Chciałabym być poważną momentami spontaniczną osobą , pozbawioną kompleksów , mającą wszystko to, na co ma ochotę:)
A tak na serio: być sobą i nie zmieniać się pod wpływem pieniędzy i opini innych.
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
behemoth swoje najlepsze teksty napisal po polsku np.
Ty, ktory lasy ogarnales piorunow plaszczem,
Ty, ktory wichrem karmisz dzieci swe,
Wzbudziles morze nienawisci w ich umyslach,
Jak Baltyk brzegi swe, Ty otuliles swiete gaje...
Stare deby pochylily grzbiety swe w poklonach,
Piorunowy, swiety ogien konczy taniec...
Plasy milkna, strzygi chyla lby ku niebu,
Czekajace nagie wilki...
Slodycz Twa i cieplo czuje coraz blizej,
Tys lonem matki mej i sila,
Ziemia, lasem, polem, laka, gajem...
Esencja zycia, magia, ktora zyje.
Ciemnoscia zwa Cie Ci, dla ktorychs wrogiem,
zblakana owca, wezem, smiercia w trwodze,
Ramiona meznych wojow pna Twoj posag wzwyz,
Tys nie herezja ale prawda plunal w krzyz!
Stare deby pochylily grzbiety swe w poklonach...
Grom niech bedzie Twym zwiastunem,
brzaskiem imperium w chwale czekanego,
Dzwonem w poganskie serca bitym,
Oltarzem prawdy, duma oraz krwia okrytym.
Niech Grom zapowie Twe nadejscie,
Godzine zemsty, boskiej rozpaczy,
nadejda nowe, potezne czasy,
O sile Twej szumia pomorskie lasy...
Majestatycznie...
Stare deby pochylily grzbiety swe w poklonach...
Dla mnie szczegolnie intrygujace sa te nagie wilki
uwielbiam ten tekst zwlaszcza fragmet " Ty, ktory lasy ogarnales piorunow plaszczem,
Ty, ktory wichrem karmisz dzieci swe,
Wzbudziles morze nienawisci w ich umyslach,
Jak Baltyk brzegi swe, Ty otuliles swiete gaje...
Stare deby pochylily grzbiety swe w poklonach,
Piorunowy, swiety ogien konczy taniec...
Plasy milkna, strzygi chyla lby ku niebu,
a ja tez chce miec prawo byc soba to mi w zupelnosci wystarczy
Wysłany: 2006-09-30, 17:25
Polecający: Dzięki sobie :)
Jestem zainteresowany dwiema różnymi typami pracy i mam nadzieję że uda mi się zrealizować moje zamierzenia (nie, marzenia bo marzenie to wiadmomo dzika plaża, willa, drinki, muzyka, szybkie auta...;D)
Dziennikarstwo - bo bardzo lubię pisać, czytać, mam dobry kontakt z innymi (chodź akurat wolałbym pracę jako dziennikarz muzyczny w jakiejś gazecie np Teraz Rock - TVN 24 też przyjmę)
Historyk - w czym jesteś dobry w szkole będziesz w życiu - archeologia, oprowadzanie po muzeum lub zawód nauczyciela przedmiotowego.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Bardzo-ale to B A R D Z O chciałabym zostać projektantką wnętrz,ponieważ uwielbiam coś tworzyć,realizować pomysły...,
Dziennikarką, ponieważ uwielbiam rozmawiać z ludzmi,słuchać ich i poznawać...
poszłam właśnie na studia-więc wszystkiego czego chce w tym momencie to je ukończyć...chcę zostać magistrem stosunków międzynarodowych...mam nadzieję ze sie uda-trzymajcie kciuki. buźka dla wszystkich:)
Ja bym chciał być piękny i bogaty. Jakbym taki był to już by mi do życia starczyło.
wtedy szybko zorientowalbys sie jak bardzo jestes samotny.W dzisiejszym swiecie miec wszystko jest nieosiagalne.Za duzo nienawisci,zazdrosci I zycia kosztem innych.Pozdrawiam
_________________ ,,Kochac innych znaczy kochac siebie''
-Moje wlasne
gdybym ja to wiedziała.....
na pewno wiem kim bym nie chciała być.... a myślę że to już połowa sukcesu
chciałabym być szczęśliwa Chciałabym też kiedyś usiąść i powiedzieć sobie że tak! że udało mi się! Że przeżyłam swoje życie tak jak chciałam. Że spełniłam choć połowę swoich marzeń Chciałabym też mieć świadomość tego, że dzięki mnie wiele osób również jest szczęśliwych... myślę że bardziej mnie cieszy jak oni są szczęśliwi
Nie chcę też nigdy pozbyć się dziecka które we mnie jest... Chcę już zawsze marzyć i wtedy kiedy jest źle, smutno i szaro, gdzie tylko potrafić zawsze zobaczyć choć tę jedną iskierkę która zawsze mnie przeniesie na drugą stronę.... heh na "na drugą stronę lustra"
Nie chcę nigdy zgubić swoich małych wariactw... bo są tylko moje.. i cieszą
a ja chcialbym byc czlowiekiem zwariowanym, zakreconym, korzystajacym z zycia jak tylko sie da. takim, o ktorym wszyscy powiedza : "ten to jest powalony:P". czlowiekiem takim ktory niczego nie bedzie zalowal, bedzie mial mase wspomnien i bedzie szczesliwy.
jak narazie sie udaje : )
a kim bym chcial byc ? nie wiem, nie zastanawialem sie. jestem juz na 3 roku studiow ale nie wiem kim bede, moj kierunek daje mi dosc duza swobode w wyborze zawodu, takze przyjdzie na to jeszcze czas. nie ma jakiegos zawodu, o ktoym marze, czy ktory spedza mi sen z powiek. pozyjemy, zobaczymy
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum