a ja bym chciała byś ortopedą to moje marzenie od jakiś 3 dni ale mam nadzieję, że sie spełni... chciałabym chociaż, żeby nie zmieniło sie w ciągu najbliższych 16 lat
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
ja to chcialabym byc bardziej pewna siebie, bardziej wyluzowana, nie przejmująca sie, olewająca wiecej spraw, mniej zestresowana w niektórych sytuacjach...
a zostac bym chciala ... stewardessą lub dentystką. to i to niemożliwe bo mam inne wykształcenie hehe ale pomażyć można
Chciałabym być zawsze sobą.. nie obawiać się innych, nie wstydzić siebie... zaakceptować siebie w pełni
to tak jak ja. chcialabym byc w kazdej sytuacji sobą, nie stresowac sie, nie krępowac sie, nie myslec co ktos o mnie pomysli jak cos powiem, chcialabym umiec sie smiac z siebie i byc pewna siebie..... bo tego mi brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum