Zawsze podobał mi się tekst z "Co gryzie Gilberta Grape`a", kiedy został zapytany "Czego chciałbyś dla siebie"- odpowiedział "Chciałbym być dobrym człowiekiem". Zawsze mi przyświecał właśnie taki cel, który staram się realizować, chociaż strasznie to trudne. Nie wiem czy mi sie uda być dobrym, bo najpierw trzeba określić, co owo dobro oznacza.
Poza tym chciałabym coś w zyciu osiągnąć. Nie chodzi mi tu o pieniądze, czy dobre ustawienie sie w życiu. Poprostu chciałabym na łożu śmierci móc powiedzieć "opłacało się. Dobra robota Kaśka. Teraz możesz odpocząć".
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
ale chcialabym po prostu patrzac w monitor/stacje dyskow widzec co jest z kompem nie tak potrafic porozumiec sie z kompem ^^ no cos w stylu czlowieka z megaszybkim procesorem w glowie ^^ (jakies spatrzenie z animcow "Serial Experiments: Lain" i "X"
oczywiscie wykozystalabym to by np stworzyc wieka konkurencje dla M$ no i do stworzenia myslacego kompa (za duzo Knight Ridera ostatnimi czasy ^^)
albo kierowca ^^ najlepiej rajdowym ^^ ostatecznie pasazerka osoby z ciezka noga (niestety ja nigdy prawka nie zrobie bo sie wariatow boje na drodze =.= i jestem przy okazji nieobliczalna jak powiedzial mi psychiatra)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum