Teraz piszę tylko na tym forum, z poprzedniego zrezygnowałem (ale jeszcze się tam do tego nie przyznałem- małe i mało aktywne forum, ale z kilkoma osobami żal się rozstawać)
p.s.
Nie wliczam for z naszejklasy i na który tylko bywam, bo to sporadyczne pisanie (tu jestem on-line )
p.s.
gienek może warto dodać do tego wątku głosowanie (będzie lepsza wizualizacja tematu)
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
obecnie pisze tylko na tym forum, kiedyś byłem jeszcze na innym a potem miałem swoje tylko że miałem wyjazd na 2 tygodnie i nie miałem tam odpowiedzialnych ludzi a samego sobie forum nie zostawie więc zamknąłem je...
Ehh ja się udzielałam na jednym wiekszym forum, ale chyba sobie od niego odpocznę. Moderacja za dużo sobie pozwala, modem została osoba mająca 90 postów. Ale na atmosfere nie narzekałam do tego czasu.
Na kojelnym forum "siedzę" ale się nie udzielam, ne mogę się do tego forum przeczytać, za dużo osób
No i na to forum dołączyłam gdzies niedawno, ale czasu nie miałam
Podoba mi się tu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum