Jestem zarejestrowana od dziś na 3 forach z czego na pierwszym pisze regularnie (to pazurkowe forum), na drugim od czasu do czasu (również pazurkowe), a na tym dopiero dziś zaczęłam i zobaczymy jak to się potoczy dalej
Ja w sumie to pisuję na trzech forach. To forum, forum mojego sojuszu na ogame \m/ oraz forum klubu w którym zdarza mi się grywać. I tak najwięcej pisuję na tym
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
obecnie na razie na tym piszę i na jeszcze jednym, jeszcze niedawno było takie jedno forum, na którym się bardzo udzielałam, ale admin po długiej działalności forum po prostu go zlikwidował, a szkoda, bo naprawdę świetnie funkcjonowało, dobrze się dyskutowało, jest jeszcze takie forum, na które wchodzę czasami, by sobie poczytać ciekawe wpisy ;P
sis napisał/a:
ale zbytnio się nie udzielam, boję się takiej zbuntowanej punkowej młodzieży ;p
hmm, czyżbyśmy czytały to samo/podobne forum? ;P
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Jeden to te forum ,drugie moje, trzecie to Forum Xbox Online , 4 - Best Anime/Manga ,5 - Retroage (z powodu na bliską możliwość dostania warnów skończyłem na nim pisać ) ,i jeszcze jedno - jakieś spamowe ,jedno o Amigazinie w fora.pl, jeszcze jedno to vBulletin w GryOnline ,kolejne to forum w Playback.pl (dopiero zostałem zajerestrowany i napisałem 1 posta ,i cnforum.pl ,na którym zostałem zbanowany ,no i jeszcze jedno na Emuinfo.pl (także tylko 1 post) .Czyli jestem około na 11 forach .Nano-Hardkor !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum