Aktualnie tylko na tym, kiedys pisalem jeszcze na jednym muzycznym, ale mi sie znudzilo. Ostatnio z jednego mnie wyrzucili, odreagowalem to wciagajac cala tubke butaprenu na raz.
Ja jestem zarejestrowana na dwóch forach- tym i Cogito. Na obydwu piszę często , choć na tym częściej niż na Cogito. Może dlatego że wg mnie jest tu milsza atmosfera niż na tamtym:)
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Wysłany: 2006-09-05, 22:22
Polecający: Dzięki google ;)
Forum Victora Gimnazjalisty. Myślę, że dosyć aktywnie. Bardzo polecam forum.
_________________ Mały owsik pyta tatę owsika:
-Tatusiu, opowiadałeś mi o świecie na zewnątrz, który jest piękny, zielony i pachnący. Dlaczego więc musimy siedzieć tu, gdzie siedzimy?
-Bo to jest, synu, nasza ojczyzna.
Wysłany: 2006-09-10, 21:53
Polecający: dzięki sobie
Ja jestem na tym, na swoim, na ogolnym (biozoo), 4 poetyckie, 2 gotyckie i jedno dla samobojcow
Dj
3 sa psychologiczne ^^
1 erotyczne ^^
1 to stare Kawaii ^^
1 WiS
1 ogolno tematyczne (to)
jakos reszty dawno nie odwiedzalam ^^ a bylo tego duuuzo ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum