Wysłany: 2006-05-14, 19:17 Na ilu forach piszecie? Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
chyba nie było takiego tematu ;]
Na ilu forach jestescie aktualnie zerejestrowani, na ilu się czynnie udzielacie... stale, czy może tylko chwilowo np. 20 postów i koniec
regulamin chyba nie zabrania podawania adresów, tylko reklamy, więc chyba można adresy podawać, ewentualnie swoje nicki jeśli nie mozna dawać adresów innych for, niech moderator powiadomi;p Edit by Kurczol thanks
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
Wysłany: 2006-05-14, 19:22
Polecający: baba jaga ;P
na tym , na jeszcze jednym i na swoim no i na jeszcze jednym ^^ czyli w sumie 4 fora ;P
jedno o anathemie
moje to o sabacie ;> czyli forum mojej sekty xD jak dacie na www pod moim postem to wam wyskoczy ;P
drugie to od gry zwiazanej z moim forum
teraz tylko na 2 sie udzielam regularnie czyli na tym i na forum o reggae siedzialam jeszcze na 2 innych ale niestety mam juz tam spore zaleglosci i nienadazam opuscilam je ... 2 mi starcza
Teraz tylko na tym, ostatnio zawiesiłem działalność na forum mojej klasy, na którym jestem teoretycznie adminem... poza tym byłem przelotnie na forum o Beatlesach, ale się nie wkręciłem. Jakieś pięć postów i koniec.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Wysłany: 2006-05-14, 19:32
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
ja od wczoraj na tym i chyba pomęczę was jeszcze troche
już prawie rok na forum nie dla idiotów
i przelotnie na kilku innych o telefonach i ogólnotematycznych
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
1. To Forum
2. Forum ogólnotematyczne FF
3. Forum ogólnotematyczne BM
4. Silesia not for hippie
5. Forum Krew i Honor/C18
6. Board o Siemensach[ze 3lata]
7. Forum Muzyczne Podziemia
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
ja chyba na 4 jestem. nie, na 3, a jedno tylko przeglądam.
z dwa lata temu jeszcze byłam na 9.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Ja udzielam sie na wielu forach.
Obecnie tylko na forach, bo jeszcze jakis czas temu w kilku serwisach, i kilka serwisow wspoltworzylem.
Chyba najdluzej jestem na lokalnym forum radomskim, mozna mnie rowniez odnalezc na forach webmasterskich, tych najpopularniejszych serwisow zajmujacych sie ta tematyka, na forach poswieconych muzyce reggae (glownie deple oraz RRR) oraz na forum poswieconym mojej dystrybucji linuxa, inne zazwyczaj przegladam.
Naturalnie zaczalem pisac na tym forum (forum.nasze.net - to chyba nie jest kryptoreklama?! )
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
ja zarejestrowana jestem chyba na 15 forach ... udzielam sie góra na 5 ... czynnie na tym i na forum częstochowy oraz na forum mojej szkoły ... a ogolnie juz mnie to nudzi bo jednak takie siedzenie i czytanie postów jest męczące ;]
Nie wspominaj o Ogame, ledwo wyrwałem się z nałogu
Ja udzielam się na trzech forach muzycznych i jednym ogólnotematycznym - czyli tym Jest to moje pierwsze tego typu forum, dlatego trudno mi się przyzwyczaić, bo jedyne o czym umiem pisać to muzyka, ale mam nadzieję, że w końcu się rozkręcę. Co do muzycznych, to dwa z nich to fora na temat ciężkich brzmień, trzecie z nich też, ale jest to forum na temat jednej kapeli - Children of Bodom.
Hmm.. Poza tym, to na swoim, na takim innym ogolnotematycznym ale tam to tylko skrobne w dziale o hiphopie, na forum ślizgu, na takim zacnym forum o fotografii ale to raczej tylko czytam. no i na epulsie. to z tych co czasem coś skrobne albo chociaż czytam. a po prostu zarejstrowany to jestem chyba na 134912 forach
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum