po prostu każdy dopisuje sobie swoją interpretację, a to, że niektórzy widzą w tym kpinę, obrazę, bycie niemiłym to oznacza to tyle, że tak właśnie traktują to sami, że w tym cytacie widzą coś, z czego można najwyraźniej pokpić itp. Sami tworzycie ideologię. Tyle.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wybacz moja droga, ale nie mogę zwracać uwagi na podpisy WSZYSTKICH userów na forum.
Skoro domagasz się sprawiedliwości, to dlaczego nie dla wszystkich? Chciałabym tylko wiedzieć. Zwłaszcza, że apawel udzielał się wówczas w Twoim ulubionym wątku, nie wierzę, że nie zauważyłeś.
Więc po co niby wrzucił taki podpis, żeby pochwalić ją? Czy raczej żeby pokpić sobie z tego co wg niego było śmieszne?
Cytat:
Skoro domagasz się sprawiedliwości, to dlaczego nie dla wszystkich? Chciałabym tylko wiedzieć. Zwłaszcza, że apawel udzielał się wówczas w Twoim ulubionym wątku, nie wierzę, że nie zauważyłeś.
O tym także bym nic nie napisał, ale jak wspomniałem, chciałem zareagować na wasze wychwalania. Zresztą nie jestem adwokatem każdego tu usera.
Czy napisała głupotę czy nie nie obchodzi mnie to. Nadal uważam że bro postąpil złośliwie wstawiając ten cytat do podpisu, gdyż na pewno nie kierowały nim dobre intencje, znając jego wczesniejsze zachowanie względem missblair i przebieg dyskusji między nimi.
Ja bym tylko chciała zauważyć, że Ci co tak bronili missblair to tak naprawdę ją obrazili - bo dostrzegli w jej słowach jakąś głupotę - przykre to, ehh.
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
bro od samego początku się do missblair przyczepił
Jeśli się z kimś polemizuje, to znaczy, że się go czepia? A nie jesteśmy czasem na forum dyskusyjnym?
Psycho Krusher napisał/a:
Więc po co niby wrzucił taki podpis
Żeby zapewnić forumowiczom rozrywkę na wieczór - dzięki jednej małej sygnaturze mogą teraz siedzieć i zastanawiać się, co autor miał na myśli - chciał pochwalić, zganić, wyśmiać, otoczyć czcią, przytaknąć czy zaprzeczyć?
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
bo generalnie co za sztuka mówić pięknym językiem z mądrości missblair
Czy wyraźnie widać, że sama sobie zaprzeczyła pisząc na temat pięknej mowy w sposób niepoprawny? To jest zdaniem bro śmieszne. Może nawet nie jest śmieszne, chciał jej po prostu sprawić przykrość i mu się udało. Taka jest prawda i możecie sobie moje drogie panny wkręcać co chcecie. Chciał zrobić na złość i zrobił. A jeśli chodzi o Wszystkich userów do żadne z Was święte nie jest, przypomnijcie sobie jak po mnie kiedyś jechaliście... Jak po burej su.e za przeproszeniem, tak więc nie generazlizujcie.
gdyż na pewno nie kierowały nim dobre intencje, znając jego wczesniejsze zachowanie względem missblair i przebieg dyskusji między nimi.
proszę Cię, po pierwsze nawet pewność niepewna, po drugie po to jest forum dyskusyjne, by dyskutować, i nie trzeba z każdym się zgadzać i klepać po ramieniu, trzeba się liczyć, że pisząc posta nie wszyscy się z nami zgodzą, czy to jest takie trudne do zrozumienia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum