sobie na złe traktowanie nie zasłużyła moim zdaniem...
Ale przecież nikt jej źle nie traktuje. Zacytowano ją. Tyle.
Wyjaśnijcie mi, bo ja najwyraźniej jestem za tępa: zacytuję PK w sygnaturze, Karczocha, Color, lolinkę, missblair, bro, kogokolwiek. Opatrzę komentarzem "z mądrości czyichśtam", bo z takich a nie innych względów zwróciłam uwagę na akurat to zdanie. Z którym się zgadzam lub nie, to nieważne.
I to jest złośliwość? Gdzie?
No właśnie o to się rozchodzi, że oni widzą w tym zdaniu missblair jakąś niespójność, głupotę, czy coś w tym stylu i dlatego uważają sygnę za kpinę, obrazę, naigrywanie się itp - niech mi ktoś wyjaśni, co w tym zdaniu owej użytkowniczki było niespójnego, było głupotą - to wtedy pojmę, że sygna bro jest złośliwa, no to czekam.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Cytat:
bo generalnie co za sztuka mówić pięknym językiem z mądrości missblair
Czy wyraźnie widać, że sama sobie zaprzeczyła pisząc na temat pięknej mowy w sposób niepoprawny? To jest zdaniem bro śmieszne. Może nawet nie jest śmieszne, chciał jej po prostu sprawić przykrość i mu się udało. Taka jest prawda i możecie sobie moje drogie panny wkręcać co chcecie. Chciał zrobić na złość i zrobił. A jeśli chodzi o Wszystkich userów do żadne z Was święte nie jest, przypomnijcie sobie jak po mnie kiedyś jechaliście... Jak po burej su.e za przeproszeniem, tak więc nie generazlizujcie.
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
No właśnie o to się rozchodzi, że oni widzą w tym zdaniu missblair jakąś niespójność, głupotę, czy coś w tym stylu i dlatego uważają sygnę za kpinę, obrazę, naigrywanie się itp
po raz kolejny: co masz na myśli mówiąc ONI?
ja już dwa razy wyjaśniałam że zgadzam się z tym zdaniem ale, tak jak pewnie większość biorąca udział w tej dyskusji, czytałam temat o Coelhu i jestem w stanie zauwazyc, ze nie bez złosliwosci jest ten cytat podany
ale co ja sie bede kłócić, przecież jakoś specjalnie perfidne to to nie było, raczej chyba missblair sie nie obrazi
Najwyraźniej niektóre osoby wiedzą lepiej dlaczego i po co wstawiam takie, a takie rzeczy do podpisów. Skoro wiecie lepiej, to z pewnością wiecie też co właściwie ja w każdym poście mam na myśli i niezależnie od tego co napiszę, np. "tak tak" będziecie odczytywać jako "nie nie", bo przecież lepiej wiecie.
Podpis zmieniłem skoro tak bardzo Wam się nie podoba. Dziwię się, że musicie posuwać się do obrażania mnie - chociaż jak twierdzicie obrażanie innych jest złe, straszne i w ogóle Przystanek Woodstock.
Jedyne co mnie pociesz to to, że Colorblind, sis i Sol, i ba! missblair potrafią utrzymać odpowiedni dystans do tego.
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
Najwyraźniej niektóre osoby wiedzą lepiej dlaczego i po co wstawiam takie, a takie rzeczy do podpisów. Skoro wiecie lepiej, to z pewnością wiecie też co właściwie ja w każdym poście mam na myśli i niezależnie od tego co napiszę, np. "tak tak" będziecie odczytywać jako "nie nie", bo przecież lepiej wiecie.
spokojnie, co się rzucasz, dajesz kontrowersyjny podpis, nie wyjaśniasz, o co chodzi (i to jeszcze po dyskusji o Coelhu) i oczekujesz, że wszyscy to odbiorą jako nic nie znaczący cytat ;] po czym zarzucasz, że "wszystko lepiej wiemy".
jak problemem jest dla Ciebie taka dyskusja, to wyjaśnij o co chodzi, ok?
przecież to nie jest dyskusja, tylko wyrażanie swojego zdania
Karczoch napisał/a:
to wyjaśnij o co chodzi, ok?
Cytuje się jakąś osobę wtedy, gdy uważa się, że napisała/powiedziała coś, co w subiektywnym odczuciu uważa się za coś ciekawego, interesującego, odkrywczego, inspirującego, poruszającego, frapującego, intrygującego, chwytającego za serce. Dlatego właśnie zacytowałem, nie wiem co jeszcze można tu wyjaśniać - chyba to, że nie jest się wielbłądem, ale tego nie mam zamiaru.
jaro21_89 napisał/a:
Chciałem tylko zaznaczyć, że nikt Cię nie obraził
to:
jaro21_89 napisał/a:
Tak siak czy owak bro, masz chyba jakieś problemy ze sobą ostatnio...
traktuję jako obrazę
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
Colorku, to jest przepiękne, jak ładnie obeszłaś wulgaryzm ^^
a dziękuję, ale ja nic nie wiem o żadnym obchodzeniu czegokolwiek
poza tym patrzę, czytam Twój podpis i wiem już, że wszystko jest takie proste xD
Cytat:
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
W związku z tym, że zostaliśmy uszczęśliwieni możliwością wstawienia obrazków w sygnatury, chciałam pozachwycać się królikiem Sol:
Tylko rada byłabym się dowiedzieć, co on, do diaska, robi 0.o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum