Też tak podejrzewam. Za widnego będę się musiała rozmówić z tą naszą smarkulką, bo coś się ostatnio rozbestwiła. Yetusia zeżarła, królika zakopała, sądzę, że ktoś ma na nią zły wpływ.
Colorblind napisał/a:
no bo tak jest mnie wszystko bolly, wszędzie bolly ;D
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Yetusia zeżarła, królika zakopała, sądzę, że ktoś ma na nią zły wpływ.
a to wszystko zagryzła tańczącym bananem z sygny Psycha! Rozmów Ty się z nią poważnie... Kto wie, co może zostać następnie zeżarte... Może Twoje lukrowane, różowiutkie misie z ava? ;>
Cytat:
:D
łiii, cieszę się, że taką reakcję ujrzałam ;D
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Miałam napisać, że sygnatura Color jest cudna, ale nie napiszę, bo kochane Siostry okazały się farbowanymi zielonymi małpami oczerniającymi mnie za moimi plecami
Sol, nie strzelaj fochów - wybaczam Ci. Rozumiem, że mogłaś być głodna, w końcu jak by nie patrzeć studentką jesteś i głód studencki nie jest Ci obcy. A ja cieszę się, że Yetuś znalazł nowy, szczęśliwy domek w Twych trzewiach. Dbaj o niego :*
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Sol, nie strzelaj fochów - wybaczam Ci. Rozumiem, że mogłaś być głodna, w końcu jak by nie patrzeć studentką jesteś i głód studencki nie jest Ci obcy. A ja cieszę się, że Yetuś znalazł nowy, szczęśliwy domek w Twych trzewiach. Dbaj o niego :*
Łiiii!! Loffciam <3
Będę dbać o niego, śpiewać mu kołysanki i lulać do snu ^^
Za niedozwolony post uważa się post, który powinien być prywatną wiadomością, a nie postem. ;P
Ale mój post nie powinien być prywatną wiadomością, ponieważ miał on na celu nakłonić Sol do szerszych wyjaśnień, tak, aby reszta szacownej forumowej braci dowiedziała się, jakimże to doskonałym źródłem dysponują Sol i Color.
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
[szersze wyjaśnienia]:
Sol i Color dysponują doskonałym źródłem sygnatur, jakim to źródłem są PW od ich drogiej Siostry sis ;] źródło zdecydowanie zastrzeżone należy dodać takoż mój nowy sygnaturowy, różowy imaż jest w całości autorstwa wyżej wymienionej niebieskiej.
[/szersze wyjaśnienia]
dj RKNZ napisał/a:
Za niedozwolony post uważa się post, który powinien być prywatną wiadomością, a nie postem. ;P
Tak jak i posty nie na temat, jak Twój powyższy ;P
_________________ Dum spiro, spero
need a hug.
anyone?
Ostatnio zmieniony przez Sol 2008-08-13, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum