A mój podpis to refren pisenki 'Kiedy wrócę tu' Akuratów
_________________ Kiedy wrócę tu - jeśli wrócę kiedyś,
Kiedy znajdę to, po co szedłem wtedy,
Jeśli zapytacie, to odpowiem Wam:
Żyję, kocham, ufam i prawdę i już znam...
Mój to oczywiście " i znów.. bez słów..kolejny raz... LOSTPROPHETS* "
Pierwsz aczęść to oczywiście słowa piosenki Habakuka "bez słów" i Lostprophets- zespoł który lubie za txty piosenek
a moj jest taki wypas ze wszyscy mi pisza pw ze sie do nich przyczepiam
wezcie wstawcie w tym topicu link do wyjesnienia co to jest you na naszym forum
bo te pw robia sie coraz bardziej meczace
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Wysłany: 2006-09-05, 23:16
Polecający: Dzięki google ;)
Taką patriotyczną historyjkę
_________________ Mały owsik pyta tatę owsika:
-Tatusiu, opowiadałeś mi o świecie na zewnątrz, który jest piękny, zielony i pachnący. Dlaczego więc musimy siedzieć tu, gdzie siedzimy?
-Bo to jest, synu, nasza ojczyzna.
moge zapytac co to ma wspolnego ze skromnoscia i nie wywyzszaniem sie ??? bo ja nie widze takiej zbierznosci z tym podpisem
Bo ktoś mi kiedyś zarzucił brak szacunku do innych ale to nie moja wina że jestem wspaniały i niepowtarzalny... To dar prosto od Boga który mam zamiar wykorzystać
Wysłany: 2006-09-08, 19:47
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Ostatnio coraz wiecej ludzi sie do mnie rzuca z powodu mojego podpisu Dlaczego? Przeciez to jest tylko forma reklamy
_________________ Der Vater hält das Kind jetzt fest / Hat es sehr an sich gepreßt / Bemerkt nicht dessen Atemnot
Doch die Angst kennt kein Erbarmen / So der Vater mit den Armen
Drückt die Seele aus dem Kind / Diese setzt sich auf den Wind und singt...
Wysłany: 2006-09-08, 19:55
mam nadzieje ze wszyscy wiedza ze uzyłes skryptu [you ] , w jego miejscu kazdy wchodzacy user widzi swoj nick , nie pzrejmujcie sie tym , nie reagujcie , ale prosze uzywajcie tego skryptu jak najrzadziej , bo wychodza nieciekawe sytuacje i zbędne posty z pretensjami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum