No to ja będę oryginalny Nie mam podpisu, nie czuję takiej potrzeby Na forum staram się pomagać, wygłaszać swoje poglądy, zdgadzać się z ludźmi lub im zaprzeczać nie muszę opisywać się pod wypowiedzią, nie potrzebuję utorzsamiać się z tekstami piosenek ludzi sławnych, lub tych mniej ja jestem taki... zwykły normalny i nie używam skryptu Gość
[ Dodano: 2006-09-10, 00:08 ]
[ y o u ] offkoza
_________________ Driving fast! As fast as I can...
Wysłany: 2006-09-10, 20:56
Polecający: dzięki sobie
słabość jest przeklętym grzechem
ale ginąć muszę
zwarta w opiumowym szeregu
(zawsze w szeregu)
A gdy nastanie cisza
upadnę i znowu iść nie umiem...
Dałam ten podpis gdyż jest rozproszoną zbieraniną myśli a nawet i moich bardzo osobistych przekonań. - słaoś jest przeklętym grzechem, ale ginąć muszę - słaboś jest grzechem z którego nie da się wyspowiadać, czasem jestem taka słaba że ginę... Zawsze ginę ale w szeregu, podczas walki. Nigdy się nie poddaje. Jak jest w nawiasie "zawsze w szeregu" walka może sprawić ból, ale jeśli jej nie podejmiesz zdradzisz siebie. Ja podejmuje zawsze i umieram kilkanaście razy. ( ale zginąć w walce to żyć wiecznie)
- A gdy nastanie cisza upadnę i znowu iść nie umiem - "zmartwychwstałam" podniosłam się czuję się pełna sił myślę że t y m razem uda mi się. Ale nastaje cisza. Zero ruchu ni w prawo ni w lewo. Zaułek. Upadam znowu, iść nie umiem.
Nie jest wstydem przegrać gdy chciało się wygrać.
Dj
Wysłany: 2006-09-17, 14:37
Polecający: dzięki sobie
" kto wie
może wycedzę
w stolik ryjem
zanim wyznasz
że śląski żurek parzy
w podniebienie. " moje osobiste przemyslenie jesli chodzi o ufanie przyjaciolom w K A Z D Y C H sytuacjach ja z takim czyms juz sie spotkalam. Owszem powiedzieli to co mieli powiedziec ale dopiero po fakcie tak jak w opisie o zorku...
Dj
No to ja będę oryginalny Nie mam podpisu, nie czuję takiej potrzeby Na forum staram się pomagać, wygłaszać swoje poglądy, zdgadzać się z ludźmi lub im zaprzeczać nie muszę opisywać się pod wypowiedzią, nie potrzebuję utorzsamiać się z tekstami piosenek ludzi sławnych, lub tych mniej ja jestem taki... zwykły normalny i nie używam skryptu Gość
[ Dodano: 2006-09-10, 00:08 ]
[ y o u ] offkoza
jeżeli ci to nie pasuje, powiedz wprost, specjalnie dla ciebie tozmienię.
Fajny podpis ma Nori. Rammsteinowy. I Clawfingerny. COOL
_________________ I am on your side, Mr.Gość
"Najlepszym dowodem na istnienie inteligencji pozaziemskiej jest to, że się z nami nie kontaktują".
Albert Einstein
ja mam opis taki: "...NIEZLICZONA ILOŚĆ NAJJAŚNIEJSZYCH BARW, OGROMNA SIŁA I WSZECHŚWIAT GÓWNO WART..." (jak widać) bo to wszystko na prawde jest gówno warte jeśli nie ma kogoś... z kim możesz je podziwiać... z kim możesz ją dzielić, kto dodaje Ci jej... i z kim możesz go odkrywać, zwiedzać... ;(
_________________ "...NIEZLICZONA ILOŚĆ NAJJAŚNIEJSZYCH BARW, OGROMNA SIŁA I WSZECHŚWIAT GÓWNO WART..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum