tak, tak przyjmuję pochwałę ;] a ja i tak zaznaczę, że ma sygnaturka także powstała dzięki sis, tyle, że ja w depresji nie jestem jak Ty Sol ;p więc podpis mnie cieszy ogromnie ;p
Sol Twój podpis jest taki prawdziwy! No ;] zostaw na dłużej!
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Sol Twój podpis jest taki prawdziwy! No ;] zostaw na dłużej!
et tu Brute contra me? zobaczycie, zamknę się w sobie i zgubię klucz! A sygnaturkę na razie zostawię na znak straszliwego ciosu, który mnie tu spotkał!
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
"I kapelusz dziurawy liliowymi kwiatami
Na swą chwałę ustroić i na chwałę swą chlać,
I znów w kwiatach się włóczyć po ulicach z wiatrami,
Podnieś łeb, gwiazdy łykać i na nogach się chwiać!"
Colorku, cudownie wiosenno - prawdziwa sygnatura, napawa tak optymistycznie - podoba, podoba mnie się wielce ^^
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum