sis, cudowna sygna, cudowna xD padam i turlam się xD
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Sol - Dziękuję za uznanie ;]
Color, gadzino, i Ty przeciwko mnie??? Wystarczy, że bro odbiło do reszty i mnie oskarża, a ja nie mogę już tak dłużej, nie potrafię, to mnie przerasta...
Musiałam przedsięwziąć radykalne kroki, żeby raz na zawsze zdementować krążące pogłoski ^^
sis, a może bro ma racje? On się przeca w sprawach oposów nie myli, więc ... sis, nie martw się, nie wyrzeknę się Ciebie, mojej siostry nawet gdy z oposa zamienisz się w mrówkojada ;p ale i tak sygna przednia ;]
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Jakby mu tak zapleść dready... <przekrzywia łeb i wizualizuje>
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Av został ustawiony później, kiedy już skapitulowałam ^^
Gdybyś częściej bywał na forum, zamiast szwendać się gdzieś za fajerłolem, wiedziałbyś, jakie dramaty tu się rozgrywają. Na przykład oposa ze mnie robią
Dysonans poznawczy Festingera jak w mordę strzelił. Btw, sis, oczywiście wiesz o tym, że ludzki mózg ma zwyczaj ignorowania słowa "nie" w zdaniach takich, jak to w Twej sygnaturze? więc nie dziw się, że dla większości jesteś oposem^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum