Wysłany: 2006-05-14, 11:32
Polecający: to ktoś, kto poleca
Hmmm... No więc ja mam tak:
Le Parkour, Peace !! \V/ictoriA <------ Le Prakour, jest czymś bardzo ważnym w moim życiu, a Peace i \V/ictoria, bo mam poglądy pacyfistyczne, a wiadomo co z tym stoi.
Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!! <------ rzeczy o któej warto pamiętać, gdy ktoś uprawia PK ( Le Parkour)
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life. <------ Motto naszego team`u PK
Kliknij na pajacyka -----> www.pajacyk.pl <------- Z chęci pomocy dzieciom potrzebującym
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Wysłany: 2006-05-14, 15:59
ja kiedys mialam lacinskie: "Czasami dlugo trzeba czekac na szczescie" A teraz mam cytat z piosenki pozytywnej i krolika, bo chce mu pomoc w dominacji swiata!!!
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
a ja sobie dodałam jeszcze hasło, jakim zarzuciła do mnie jakaś babcia podczas żmudnego tłumaczenia jej, czym są Marleyki.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum