Okay, temat na podsumowanie dnia, dzien oznaczamy albo plusem, lub minusem, z uzasadnieniem
dzisiaj +,
w koncu ferie mam, cale dwa tygodnie, dzisiaj mialem pierwszy dzien od poczatku roku szkolnego.... bez nauki! Zaraz ide pobiegac, kolejny powod do radosci
Dopuszczony jeden post dziennie, nie wypisywac kazdej pierdoly
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2006-10-14, 14:02, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-10-14, 11:57
Polecający: Dzięki sobie :)
+, szybko minęło 7 lekcji, było ciekawie, dużo śmiechu zabawy, wróciłem do domy, okazało się że nie mam angielskiego i jest przełożony z piątku na środe, potem jeszcze ściagnąłem kilka nowych utworów + i jeszcze raz +
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
dzisiaj na -, bo się czuje źle. ;]
wczoraj na +, bo genialne popołudnie i wieczór z moimi dzikimi dzikami. ;]
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
+
bo wróciłam z rajdu z najbardzije fajnymi ludźmi jacy chodzą po tej ziemii :p
wyciszyłam sie i naładowałam baterie jak nigdy
mam sile nie isc jutro do szkoły
i ...
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-10-15, 20:00
Polecający: Leopold Butters Stotch
-, WIELKI -!!!
Od 5 dni nie działa mi wieża, z dnia na dzień jestem coraz bardziej wściekły! A dzisiaj sytuacja osiągnęła szczyt, gdyż dowiedziałem się że mam zadane 30 zadań z fizyki do środy , a wieża nie będzie działać jescze co najmniej tydzień...
NO PO PROSTU WAHNSINN!!!!!!!!
_________________ Death be not proud, though some have called thee
Mighty and dreadfull, for, thou art not so
John Donne
Oh-Bama! You came, and you gave, without taking, but I send you away, Oh-Bama...
dzisiaj (jak zazwyczaj) -
bo:
- 8 lekcji i kółko
- 2 nuuudne historie
- pelno nauki na jutro ale "ktoś musi zaniżać poziom mojej klasy, więc..."
- źle, źle, źle
- i smutno...
- i samotnie...
- i tylko muzyka pozostaje...
_________________ "...NIEZLICZONA ILOŚĆ NAJJAŚNIEJSZYCH BARW, OGROMNA SIŁA I WSZECHŚWIAT GÓWNO WART..."
u mnie nawet bardziej +
milo spedzony czas na uczelni
teraz spokojnie do prac domowych piffko
opowiesci z krypty a jednak z zycia wziete przez kolezanke z pokoju pietro nizej
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum