Wysłany: 2005-12-19, 21:54 Pokaż swój pulpit Polecający: 'Znaczenie imion' ;)
Jak włączacie komputer, to jakie perspektywy się przed wami szerzą?
A po polskiemu: jak wygląda wasz pulpit? Ciekawi mnie, czy tylko ja kombinuje i przeskakuję z jednej tapety na drugą, czy wy też ^^
»mój pulpit
Kiedyś końcu mnie zjedzą za zaśmiecanie forum, ja to wiem XDDD
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
ja mam chwilowo tapetę armii na pulpicie i dużo śmieci, co mi ją przesłania. jeśli ktoś chce się przekonać, jak wygląda łysy pulpit mój bez ikon, to prosiem
axxs: Ale kiedy mnie właśnie interesuje całość taki artystyczny nieład XD ja mam porządek tylko dlatego, ze to leży w naturze Panny ^^"
fazi: to akurat jej Ubuntu 5.04... najprostszy w sumie, dla początkujących najlepszy a wierzaj mi, przerobiłam tyle, że hoho... ^^" szkoda tylko że wbrew samej mnie =.=
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Ja wszystkie bzdety z pulpitu wrzucam do folderu Bajzel, stąd mam względny porządek. Ale widzę, że taki śmietnik coś w sobie ma.. Chyba również zaczne chodować.. Poważnie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
a skąd to sie bierze takiego pingwina dla siebie? nie brakuje Ci łindołsa?
Można ściągnąć. a ja mam od brata.A skąd ściągnąć, to ci powiem za kilka dni, bo mam szlaban =.= łindołsa mi nie brakuje, a nawet mi muli pingwina musze odinstalować... w ogóle windowsy mi siadły... do kitu pingwin jest darmowy i jest git, nie łamię prawa z całym oprogramowaniem XD
+___+
Dobry Kret nie jest zły
mój pulpit wygląda strasznie:) raz na jakiś czas robię porządek i wywalam co mi już nie potrzebne do kosza... ale po tygodniu znów się roi na pulpicie od jaichś pierdół:P a co do tapet... średnio co 2 tygodnie jest inna....:] wiiadomo-kobieta zmienną jest...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum