Oj uważaj bo ci sie zabrudzą i bedziesz brudasem wtedy.
Zabrudziły mi się ostatnio bo będąc pod wpływem alkoholu niecelnie sklasyfikowałem rów melioracyjny jako wydeptaną ścieżkę...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Niestety jestem uzależniony;D A poza tym co ja bym z pieniendzami robił?;p
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Ostatnio zmieniony przez Nasir 2008-12-02, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Niee;p Jakbym nawet przestał pić to hajs pójdzie na narkole;D
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
nooo, ma chłopak hierarchię wartości, to się liczy ^^
Tu nie ma nic do śmiacia... Ja mam kumpla, który tak jak wielu polaków po każdej wypłacie planuje wydatki... no i on sobie tak planuje, tyle na rachunki, tyle na ubranka dla małej, tyle na paliwo do samochodu, tyle na prezent dla żony na rocznice i tyyyyyyyyyle na narkole;D To już jest chore;p
chore, że ma żonę i dziecko a ćpa ;x współczuję jego rodzinie.
PK, Zbychu po pijaku lubi nie wiedzieć jak wraca do domu i rano się dziwić gdzie jest i jak to się stało ;d
Zabrudziły mi się ostatnio bo będąc pod wpływem alkoholu niecelnie sklasyfikowałem rów melioracyjny jako wydeptaną ścieżkę...
Przyanjmniej miałbyś miękko jakbyś sie wyebał. Taki Zbychu na przykład lubi po pijaku nabijać sie okiem na płot.
apropo takich sytuacji ... mój kolega kiedyś po pijaku do szamba wpadł ...
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
chore, że ma żonę i dziecko a ćpa ;x współczuję jego rodzinie.
Moim zdaniem tworzą całkiem szczęśliwą rodzinę;) W sumie to ja już nawet nie wiem kiedy on jest upizgany a kiedy nie;D
Zbychu potrafi dać bramkarzowi w klubie bilet po to żeby go wypuścił na zewnątrz, także no....
chodzicie do klubów? a ble! a fuj! nie chcę Cię już znać ; P.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum