Wysłany: 2008-08-01, 18:58 RANDOM THOUGHTS Polecający: Google :P
Nie znalazłam nigdzie podobnego tematu, ale jeśli przeoczyłam to dajcie mi znać
Pomyślałam, że fajnie byłoby wprowadzić trochę luzu na forum tematem, który na zagranicznych forach cieszy się ogromną popularnością Offtopowanie w tematach powitalnych?? Od dziś tutaj piszcie co wam paluszki na klawiaturkę niosą Czyli o wszystkim i o niczym
PS do moderatorów: czy taki temat jest tu dozwolony??
_________________ "Lord, help me be the person my dog thinks I am."
Idea to ci zacna stworzenia takiego tematu, aczkoliwek znając modów zdanie na ten temat, temat pójdzie zaraz do MassTopicu (czyli tam gdzie posty sie nie zliczają) no chyba, że na wyjątkowo wrednego moda trafimy i do kosza to ciepnie. Zobaczymy ;p
random thoughts to cos czego na zagranicznych forach najbardziej nie lubie; poza tym ze jest to gorsze niz kosz, czesto wypowiadaja sie ludzie, ktorzy nie maja nic do powiedzenia na powazne tematy; czesto jest tez zrodlem nieporozumien. na jakims smiesznym forum miedzynarodowym ze znaczna przewaga amerykanow natknelam sie w tym dziale na temat pt 'czy nie uwazacie ze czarni ludzie sa brzydsi od bialych?' dalej nastapila seria pozytywow bycia bialym i negatywow bycia czarnym. temat za przeproszeniem z dupy.
ale skoro dzial juz zaistnial, pierwsze co przychodzi mi na mysl to: 'zagraniczni mezczyzni sa lepiej zakonserwowani niz polscy', 'ide zjesc tosta' i 'przydaloby sie obnizenie temperatury'.
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum