Po co kupowac nowe i drogie rzeczy jak mozna je wygrac??:) Kolo mojego domu otworzyli nowy sklep RTV AGD, poszlam tam zeby zobaczyc ceny laptopow, ale stwierdzilam, ze biedna studentke na to nie stac:) Wtedy kupilam zupke knorr'a na pocieszenie iiii spostrzeglam, ze w konkursie nudli knorr mozna wygrac wlasnie laptopa!!! Zgadnijcie co zrobilam;)))
Ja jakoś nie wierzę, że udałoby mi się kiedykolwiek coś wygrać... Ale każdy wierzy w to, co chce... A wygraliście kiedyś coś?
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
ee, czasem cos sie uda wygrac...ja kiedys wygralam rower, w sumie to byla najcenniejsza wygrana, a do tego jeszcze 1000 zyli w totku i pare butow narciarskich:P to ostanie nie wiem po co bo nart nigdy na nogach nie mialam, ale sa:D tak wiec moze i laptok sie trafi:P
Masz p o prostu szczęście w grze i pewnie próbujesz w wielu konkursach.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum