pastelowa zieleń, ciemnonieboeski (ale nie granatowy), czarny
_________________ "When one is in love, one always starts by deceiving oneself, and always ends by deceiving others. This is what the world calls a romance." -->O. Wilde
ja uwielbiam jaskrawo pomarańczowy- szczegolnie jesli występuje na krótkich spodenkach,co lato poluje na takie wdzianko i co rok udaje mi sie cudem dopaść takowe
Wysłany: 2006-12-25, 20:36
Polecający: google
Zielony.
Od dawien dawna <3
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
To zależy co sie rozumie pod pojeciem ulubioy kolor. Jesli chodzi np. o ubranie - to czarny, zielony, brąz, czerwony.
jesli chodzi o kolor ścian w domu- tylko zółty i zielony
jeśli chodzi o kolorystykę windowsa- zielony, żółty i czerwony
trampki- czarno białe w kratkę xD
paznokcie- czarne, przezroczyste bądź w czarne paski na białym podkładzie
zielony, najfajniejszy z mojego ulubionego zestawu : zielony żółty czerwony.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Fioletowy Tak jakoś go polubiłam dziwnie,a le właściwie, to nie mam wiele rzeczy w tym kolorze
No i zielony. Taki optymistyczny, miło mi się kojarzy i jest fajnie
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum