szkoda ze mozna wybrac tylko 1 kolor. Moj to zielony ( i ten wlasnie zaznaczylam), zolty ( ale nie razacy), niebieski ( ale nie blekitny), lubie tez zestawienia bialy-czarny, czarny-czerwony
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
blue najladniejszy a przede wszystkim jak widze niebieskie oka nie lubie koloru czerwonego kojarzy mi sie z ku... no chyba ze jakies ubranie czerwone wpadnie mi w oko to i tak kupie
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Wysłany: 2006-10-10, 13:16
Polecający: Dzięki sobie :)
Niebieski i większość jego odcieni;), ale też zielony bardzo lubię szczególnie taki ciemniejszy ale bez przesady np. kolor moderatora mi się podoba.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Jeżeli chodzi tak w ogólnym pojęciu o kolor to jakoś lubię fioletowy Ale ciuchy mam praktycznie wszytskie niebieskie, tylko w różnych odcieniach ... Czasem się znajdą jakieś białe albo czarne t-shirty, ale niebieski przeważa
Wysłany: 2006-10-11, 17:50
Polecający: dzięki sobie
black rulezz , nie widze siebie bez tego koloru przynajmniej jednej rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum