Wiosna jest najpiękniejsza... Dlaczego? Bo cały świat rodzi się do życia po długiej zimie. Dla mnie wiosna to czas nadziei i szansa na miłość... Bo kiedy się nie zakochać, jak nie wtedy gdy kwitną roślinki, śpiewają ptaki itd. Maj to czas miłości...
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Wysłany: 2007-11-09, 09:18
Polecający: dzięki Google.pl :)
gdyby była odpowiedz wiosna i lato to ja bym wybrała
Krótko mówiąc: lubie pory roku podczas, których jest ciepło
Nienawidze momentu gdy musz sie ubierac w kilka warstw ciuchów, zakładać czapki, w których smiesznie wyglądam a potem włosy są do niczego...
No nie lubie zimna i tyle
wiosna:D wszystko się budzi i kwitnie.. tak optymistycznie;)
zima jest mokra i szara, gdybym mieszkała gdzies w górach, to może i była by to moja ulubiona pora roku, z białym śniegiem i bałwanami:)
jesień może i na początku jest ładna.. ale zaraz przychodzą chmury, deszcz i słońce ucieka.. depresyjnie;p
lato za gorące;] ludzie w kolejkach śmierdzą, boli głowa, i marzysz o zimie..;]
..marudno mi to wyszło, ale tylko dlatego, żeby podkreślić piękno wiosny(:
_________________ Uśmiechnij się. Jutro możesz nie mieć czasu (;
zime i jesień lubiłem jak byłem mały i dopuki nie zacząłem jeździć na desce... wogóle jak sie zaczyna robić zimno to taki dół wskakuje. zaczyna padać, dni są coraz krótsze, wszystkie plany idą w zapomnienie... w lato czasem jest aż za gorąco teraz, nie można się nigdzie w dzień ruszyć, bo na takim skwarze, poprostu aż sie nie dobrze robi - za to wieczory i noce są zaj*biste ... najbardziej chcaiłbym mieszkać w californi albo chociaż w hiszpanii...
zaznaczyłem wiosne, bo wtedy tak raźniej się robi
hmm... to moze ja nie bede mowila ktora pora roku jest najlepsza, tylko je uporzadkuje od najlepszej do najgorszej
1.Lato
2.Wiosna
3.Zima
4.Jesień
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
W pierwszej kolejności uwielbiam wiosnę,kiedy wszystko budzi się do życia,kiedy powoli można ściągać grube kurtki i cieszyć się ciepłem;]
A lato wiadoomo,bo wolne od szkoły,bo w końcu można poszaleć;]
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Najbardziej lubię zimę, bo można się grubo naubierać i w moim stylu i jest przeważnie ładna pogoda. Potem wczesna wiosna kiedy się tak fajnie robi ciepło po zimnie, ale nadal trzeba chodzić w jakiejś lżejszej kurtce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum