_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
wiosna chyba. bo jeszcze nie jest upalnie jak w lecie, czego nienawidzę, ale jednak pojawia się zieleń, trawka rośnie, kwiatki itp. no i słoneczko czasem wyjdzie i jest tak przyjemnie cieplusio. tak z 20 stopni starczy ^^, więcej to ugh. a co za tym idzie można iść do parku, siąść na ławkę i siedzieć cudownie nic-nie-robiąc z jakimś fajnym człekiem. no i miło mi się kojarzy wiosna rok temu ; ].
kiedyś uwielbiałam zimę, ale co to za frajda, gdy zamiast śniegu jest jakaś papka na ulicach, która tylko brudzi nogawki i przemacza buty. gdyby nie to, to chyba nadal byłaby moja ulubiona pora. kozaki kocham ponad wszystko, a wtedy można je nosić, a jeszcze co zimę pojawiają się nowe, fajniejsze i w ogóle miód *_*.
Uwielbiam lato, te ciepłe wieczory i noce (bez komarów ).
Wiosnę lubię za to że wszystko budzi się do życia.
Jesieni nie znoszę.
Zimę lubię za śnieg i barszczyk z uszkami
_________________ Ludzie dzielą się na dwie grupy : psychicznych i tych jeszcze nie zbadanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum