Jesień to moja ulubiona pora roku, bo uwielbiam chodzić po parku czując pod butami szelest liści spadających z drzew. Poza tym ta pora roku dostarcza mi najwięcej weny twórczej w ciągu całego roku do pisania wierszy
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
jesień, tak sądzę. jesienią układa mi się większość spraw, dlatego ją lubię. i można chodzić w swetrach i szalikach, a jeszcze nie daje po kościach tak ostro. i nie widać już, że inni opalili się bardziej ode mnie
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Jesień, Jesień, Jesień ...
Uwielbiem te kolorowe liście na drzewach i pod nogami. Lubię jak jesienny wiatr rozwiewa mi włosy. Lubię chodzić w sweterkach i płaszczyku. Lubie kolory jesieni. Lubię zapadający zmrok. Lubię jesienny deszcz skapujący po szybach w moim pokoju.
_________________ "To ryzykowna sprawa wychodzić za próg domu.
Nigdy nie wiadomo, gdzie Cię nogi poniosą" - Bilbo Baggins
Ajjj.... Jesień. Kocham jesień to mało by określić to jak czuję się teraz na spacerach. Hm... Sentymentem również darzę pierwszy śnieg Chociażby dzisiejsze popołudnie, świecące Słońce a do tego lekki niezacinający deszcz mmm... marzenie
Mi najbadziej podoba sie lato, bo mozna zawsze pojechac na ryby, pograc w noge, porobic salta na swiezutkiej trawie, powyglupiac sie, wypic cos i spac na dzialce u kumpla, robic nocki. Ale najlepsze jest to, ze nie ma szkoly i sa wakacje:P
_________________ "Tylko, przez moment, nim zasniesz ja splone, splone! Chce z Toba przejsc przez pieklo, pieklo! Na druga strone przejsc. Zobacz jak plone, plone! Zobacz jak plone..."
A ja żem na nic nie zagłosował bo jestem wybredziuch i moje ulubione okresy to: przełom wiosna/lato, oraz lato/jesień. Wtedy jest najlepsza temp. i klimat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum