Laaaaaato!
Ponudzić się na plaży, poczytać coś w plenerze w gorącym słońcu, porozbijać się na rowerze i w ogóle cieszyć się każdym porankiem, kiedy aż chce się wstawać i spotykać z ludźmi.
I pomysleć, że do marca już niedaleko, a potem to już szybko cudna wiosna minie
Najbardziej to lubię lato i pory takie, jak wczesna jesień i późnia wiosna. A zimę to lubię TYLKO ze śniegiem.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Trudno mi się zdecydować, każda jest piękna, każda ma coś w sobie
Lubię zimowe, ośniezone krajobrazy, jesienną palete kolorów, wiosnę, gdy wszystko budzi się do życia i lato, ale nie ze względu na pomoge, tylko na wakacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum