A ja lubie każda pore roku każda ma swe uroki zima jest wszedzie biało mozna powygłupiać sie na sniegu, a sporty simowe ajc <buja w obłokach> , jesień: wsyzteko jest takie pomarańczowo-brązowe-czerwone listki szeleszczą, wiosna czyt. wypowiedz zbych1112 {sorka za wykorzystanie zbychu hyhy} no i lato, sloneczko mozna sie poopalac popływac na siwezym powietrzu
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
a ja nie mam specjalnie ulubionej pory roku, to znaczy wszystko się zmienia w zależności od tego jaka panuje, bo pod koniec zimy to ja już chciałabym wiosnę, a z kolei gdy już tak lato panuje to mogłaby być już jesień i tak w kółko wszystko zniosę byle tylko chlapy nie było
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Wysłany: 2007-06-26, 18:02
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Zima - dlatego ze mam syberiana huskiego i wtedy moge sobie sie znim pobawic w sniegu
Jesien - dlatego ze mam zawsze wymowke zeby zostac w domq i poogladac fajne filmy
Wiosnka - dlatego ze mam wieksza chec na cokolwiek
Lato - dlatego ze mozna pokazac ciało i zgragne nozki
Wysłany: 2007-06-28, 15:01
Polecający: dzięki ciekawości
hmmm
lato- wakacje
wiosna- wiosenny ciepły deszczyk
jesień- piękne kolory...
zima- śnieg i ziiimno...ale zawsze ktoś może ogrzać
wiec lubię każdą porę roku po trochę
Lato.
Bo wolne. Bo robie co chce. Bo spie ile chce. Bo w lecie najwiecej sie dzieje. Bo duzo wakacyjnych znajomosci. Bo sa wyjzady, wycieczki. Bo jest najlepsze ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum