Jesien - przyroda 'umiera', a jednoczesnie zachwyca kolorami, niby swieci slonce, a jest chlodno, szybko robi sie polmrok popoludniu, pod czas dlugich wieczorow zostaja wspomnienia z lata, cos do niepisania
Za zimą również przepadam, bo nie ma aż tylu burz, jak w lecie, oraz można jeździć na nartach, sankach. Można urządzać różnego typu zawody, np. rzucanie się śnieżkami.
No i fajnie jest, bo jest ostre powietrze no i wigilia, boże narodzenie = prezenty i sylwester. I można powspominać ciepłe dni lata.
Ja tam jestem zdecydowanie za latem Można chodzić półnago xD
A za jesienią zbytnio nie przepadam, owszem czasem jest piękna ale ta pogoda itd... uuuh ja niewiem jak tą nadochodzącą przeżyje, deprecha mnie znowu złapie...
_________________ [obecnie nie mam dobrych pomysłow]
„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
Każda pora roku jest piękna i każda ma coś w sobie. Ale jeśli mam wybrać jedną to wybieram jesień. Oczywiście nie tą smutną i deszczową, ale ciepłą i złotą.
Ulubiona to lato.
Kocham słonko, opalanko i gorący piasek. (;
_________________ Dziś nad światem zmienił ktoś, nieba błękit w chmur atrament ,
jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć. Pierwsza kropla na mą dłoń .
Ludzie kryją się w zaułkach, gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.
ja tam lubię lato nie ma to jak słoneczko plaża morze albo w porywach szaleństwa.... basen hehe
ciepło musi być... zima mi nie za bardzo odpowiada, choć jest urocza...
ale najbardziej nie lubię jesieni... bo to nie w kij nie w oko... ani ciepło ani zimno... i jeszcze te deszcze
eee.. nie ma to jak cieplutkie lato
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-11-06, 13:49
zdecydowanie lato i mrozna zima latem fajnie, mozna plywac, opalac sie fajnie cieplutko...:P ale z racji tego ze lubie jezdzic na nartach i zachwyca mnie obraz sniegu na galeziach drzew nie pogardze takze zima:)
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum