Oczywiscie LATO, bo sa wakacje, bo mozna robic imprezy w plenerze, bo mozna sie fajnie ubierac ( tzn. lekko ;P) , bo mozna chodzic nad jeziorko i robic mnostwo innych rzeczy,a poza tym dzien jest dluzszy ;D
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
Jesień. Zwłaszcza w górach. W sobotę wróciłem z rajdu, więc tylko się utwierdziłem w swoim przekonaniu .
Wiosna też może być, ale zmienna pogoda z lekka mi działa na nerwy.
Zimą jest za zimno, latem za gorąco. I na co to komu?
Ja też lubię jesień, wtedy zaczynam doceniać słońce. Piękne są zamglone poranki i kolorowe liscie na drzewach. Poza tym to świetna pora żeby wyskoczyć z aparacikiem i napstrykać kilka sensownych zdjęć
_________________ Chcieliśmy jak najlepiej, a wyszło tak jak zawsze.
Wysłany: 2006-10-11, 20:18
Polecający: Dzięki sobie :)
Lato, wakacje wiadomo nie ma co tłumaczyć.....ale może się to troszkę podłamie jeśli pewna piosenka w zimie wyjdzie na singlu Marzenie mojego roku byłoby spełnione.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
jesien bo kocham jak jest tak kolorowo (oczywiscie ciepla jesien ) lubie jak ide na spacerszurac liscmi i w ogole kocham taka pogode a takze wiosna bo wsyztsko budzi sie dozycia jest piekniewtedy najbardziej lubie posiedziec sobie na lace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum