• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-06-25, 18:36

czy wiedziales o bux.to
tak
0%
 0%  [ 0 ]
nie
100%
 100%  [ 1 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 1

Autor Wiadomość

Grzeskoc 

Wysłany: 2008-06-25, 08:36   Jak Łatwo zarabiac

Jak zarabiać pieniądze nic nie robiąc ( płatne reklamy internetowe )

Pierwszym sposobem na zysk siedząc tylko przy kompie będzie klikanie na odpowiednie linki. Na pewno próbowałeś cos takiego i nie zyskałeś zbyt wiele. Czy mam racje? Ja proponuje Amerykańską firmę która płaci 0,01$ za jedno klikniecie. Niewiele ale zawsze więcej niż Polskie firmy tego typu. W trakcie doby dostaniesz ok. 20 linków, wiec zarobisz 0,2$ niewiele ale jeśli 20 zarejestrowało się z twojego polecenia i każdy kliknie na swoje linki po 10 razy to ty zarabiasz 20*10*0,01$=2$ dziennie. W sumie zarabiasz 2,2$ na dobę czyli ok. 60$ w miesiąc. Pomyśl jak będziesz miał 100 osób które zarejestrowały się dzięki Tobie. Proste im więcej osób namówisz na ten biznes, tym więcej ty zarobisz. Pamiętaj zawsze klikaj na swoje linki bo dzięki temu zarabiasz Ty i osoba która ci poleciła tę stronę. Czytaj dalej a dowiesz się o aplikacji która sama za ciebie klika na linki i zarabia bez twojej ingerencji.

Opis jak zarabiać w bux.to:

1. Musisz mieć konto w www.paypal.com. Będzie ci potrzebne do wypłacania zarobionych pieniędzy. Jeśli nie masz jeszcze konta załup je w prosty i bezpłatny sposób.

2. Jak masz już konto w paypal.com to możesz przejść do formularza rejestracji. Wejdz na www.bux.to

Wypełnij formularz, wszystkie wymagane pola, i nie zapomnij wpisać w pole Referrer: Grzeskoc . Jeżeli wpiszesz mój nick w pole Referrer, a ja to potwierdzę to jeśli tylko chcesz otrzymasz aplikacje która sama klika na twoje linki. Wystarczy ze napiszesz do mnie na GG:7842107. Pisz nawet kiedy jestem nie dostępny. Na pewno odpiszę. :cool:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi