Wysłany: 2008-06-04, 16:11 Jak zarobić prawdziwą kase w internecie? Zobacz to działa
Witam!
Chciałem wam przedstawić genialny sposób na zarobienie kasy w internecie. Nie jest to żadna ściema i żadne naciąganie, to naprawde działa. Chodzi tu o serwis bux.to
bux.to jest amerykańskim systemem "Get Paid To Click", na autorskim skrypcie, płaci swoim użytkownikom za klikanie w linki reklamowe. Ta forma zarabiania jest ostatnim czasem najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z bux.to.
Firma ruszyła 12 czerwca 2007 roku, w sekcji "Surf Ads" Bux.to jest około 15 reklam dziennie, posiada ona ponad 2 miliony zarejestrowanych użytkowników, co do wypłaconych pieniędzy to admin wypłacił już ponad 500 000 $, sam otrzymałem wypłaty. Dowody wypłat z bux.to pokazałem w dziale dowody wypłat.
Wartości linków w bux.to wynoszą 1 c, system poleconych wynosi 100%, firma jak najbardziej godna mojego polecenia, ja osobiście polecam bux.to.
Premiowane członkostwo w bux.to kosztuje 59 $, warto zainwestować jeśli mamy ponad 100 osób poleconych w innym przypadku raczej warto te pieniądze wydać na pakiet poleconych.
15 poleconych kosztuje 16.98 $
35 poleconych kosztuje 34.95 $
100 poleconych kosztuje 98.00 $
500 poleconych kosztuje 459.00 $
Kupieni poleceni zwracają się po około miesiącu.Za premiowane członkostwo i pakiety poleconych można zapłacić poprzez AlertPay lub przez MasterCard/VISA.
Na wypłatę w bux.to czeka się 60 dni dla zwykłych użytkowników i 30 dni dla premiowanych, spowodowane jest to ogromną ilością zarejestrowanych użytkowników.
Rejestrujemy sie tak:
- wchodzimy na strone bux.to
- w prawym górnym rogu klikamy Register
- wypełniamy wszystko i klikamy Register
- po jakimś czasie przychodzi mail aktywacyjny, aktywujemy i logujemy się
- wchodzimy w Surf Ads, klikamy w link czekamy az licznik odliczy 30s i klikamy następny
No i takim sposobem można sie dorobić naprawdę dużej kasy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum