• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-04-04, 16:46
Autor Wiadomość

Eurocash 

Wysłany: 2007-09-10, 00:08   SPRAWDŹ NIE POŻAŁUJESZ!!!

Witam serdecznie!

Chciał bym zapytać was, czy chcieli byście mieć jakieś dodatkowe źródełko dochodu? Czy chcieli byście odciążyć swoich rodziców/opiekunów finansowo? Czy chcieli byście mieć za co kupić sobie nowe ciuchy? A może nie macie kasy na wyjście z dziewczyną do kina, i chcecie coś z tym zrobić? Jeśli na wszystkie pytania odpowiedzieliście twierdząco, to mogę wam pomóc tak jak pomógł mi mój znajomy. Jedyne co wystarczy zrobić to ściągnąć programik nazywający się eurobarre. Pomyślicie pewnie: "Znowu jakaś lipa" albo "kolejny koleś gada głupoty". Ale nie jeszcze pół roku temu byłem na waszym miejscu i kiedy słyszałem o zarabianiu przez internet wyśmiewałem to i uważałem za kompletna ściemę. Ale teraz kiedy raz na miesiąc wypłacam sobie średnio 290,- pln-ów to wiem że byłem głupi a w raz z upływem czasu ta kwota będzie dalej rosła. Program działa na takiej zasadzie że, u góry ekranu wyświetla pasek narzędziowy, na którym wyświetlają się reklamy. I to wszystko bo wy nic nie musicie robić wystarczy że jesteście przy komputerze :D !!! Program jest francuski ale to nie szkodzi, dacie sobie rade. Tutaj podaje wam link, z którego można ściągnąć plik instalacyjny http://www.eurobarre.com/index.php?p=797308751461 a żeby było wam łatwiej to podam wam instrukcje instalacji:
1. Klikasz link http://www.eurobarre.com/index.php?p=797308751461
2. Otwiera się strona, u góry znajduje się zakładka "Installer" - klikamy na nią.
3. Wyświetla się kolejna strona, mniej więcej na środku miga żółta strzałeczka wskazująca na przycisk:"Executer".
Klikamy na ten właśnie przycisk
4. Pojawia się windowsoskie okienko pobierania. Klikamy na pobierz :)
5. Klikamy na ikonkę instalatora -> "ebsetup"
6. Następnie wypełniamy pola od 1 do 4 ( tu sami dacie rade nie trzeba znać języka wystarczy sie domyśleć)
7. I już zarabiamy eurosy :D
I to już wszystko życzę wszystkim dużych wypłat gotóweczki :D
Pomóżcie innym wyślijcie im ten link http://www.eurobarre.com/index.php?p=797308751461 niech też zarobią trochę kasy!!

Krawat

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi