• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Colorblind
2008-06-03, 17:45
Autor Wiadomość

krecik6a 

Wysłany: 2008-06-03, 07:36   www.kasapaypal.fora.pl

Ponizej przedstawiam wskazowki do tego jak to zrobic - sposob moze i zmudny ale działa ;)

Krok 1

1. Jeśli chcesz zarobic darmowa kase w 100% legalnie wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste.
2. Gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj.
2. Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila.

Krok 2

1. Następnie zarejestruj się na http://bux.to/?r=krecik6a

a) Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login
b) Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
c) Confirm Password - Potwierdzenie hasła
d) Email Address - E-mail
e) Confirm Email Address - Potwierdzenie E-maila
f) PayPal E-mail Address For Payments - Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
g) Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
h) Referrer (if any)- proszę o wpisanie krecik6a, podając mój nick dostajesz 0,20$ na start ,a ja dostaje staty i jestem wdzieczny ;)
i) Terms of Service - regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
j) Security code - przepisujesz te cyferki co są obok

2. Wciskasz Register
Logowanie się:
-Username (Twoja nazwa):
-Password (Hasło):
-Security Code: (Kod zabezpieczający który widzisz na obrazku)

Krok 3

Teraz, krótki opis jak zarabiać:
1. Wchodzisz w ,,Surf Ads"
2. Wciskasz na te napisy po koleji nie naraz bo nie zadziała.
3. Musiz odczekać 30 sekund ,kiedy pojawi się w lewym górnym rogu napis ,,Done z zielonym znaczkiem" jest ok , a jak z krzyżykiem to coś źle zrobiłeś (sprawdź czy jesteś zalogowany)
4. jak pisze ,,No Current Ads"- to znaczy, że nie możesz na to kliknąć bo nic nie ma z tych reklam

Krok 4

1. Sprawdzanie statystyk. (klikasz w My Stats)

Your Statistics - Twoje statystyki
# of Website Visits- odwiedzone strony (reklamy-> to za co nam płacą) podane jest tu ilość.
6
Your Referral Statistics - ile razy zostały otwarte strony przez twoich referatów

(czyli jeśli mnie wpiszecie podczas rejestracji to będziecie dla mnie referatami)
# of Referrals (view)- ilu masz referatów
0
# of Referral Website Visits- ilość reklam przez nich zobaczonych (Cię to nie dotyczy)
0

Bonus Statistics (bonus kasy, dali Ci darmowo 9 centów)
# from Bonus
0.09

Balance Information
Account Balance (cashout)- ile kasy już masz (masz 15 centów)
$ 0.1500
Total Amount Paid-ile kasy wypłaciłeś
$ 0.0000

Cashout- wyjmujesz wypłatę <-- To jest chyba najlepszy przycisk ;-)

Klikając w reklamy zarabiamy dolary polecam duzo rekrutować przyjaciół i ludzi z for gdyż za klikniecie w 10 reklam zarabiamy 0.1$ ,ale jak zrekrutowales 1 osobe to zarabiamy 100% jej zarobkow czyli ona zarabia 0.1$ i ty tez ,czyli za zrekrutowanie 20 osob dostajemy 2$ + 0.1$ naszego klikania = 2.1$ razem .Na miesiac by wyszlo 2.1$ x 30 = 63$ miesiecznie za zrekrutowanie 20 osob (im wiencej tym lepiej ;)

Pamietaj ze jak zrekrutujesz 30 osob to na miesiac okolo 105$ bendziesz zarabial siedzac i ogladajac tv nic nie robiac wystarczy ze poswiecisz troche czasu na zrobienie swojego forum i opisanie jak zarabiac cos w stylu mojego forum powstawiasz na inne glowne fora i kasa bendzie sama rosla.

Jesli chcesz kupic cos za te pieniadze wchodzisz na oficjalna strone i kupujesz a formę płatności wybieramy payPal ,a jesli chcemy kase wyplacic prosze bardzo wystarczy ze nacisniemy przycisk cashout w bux.to i poczekamy pare dni az kasa przejdzie do paypalu ,a potem mozna robic z kasa na co nam dusza pozwoli ;)

To by było na tyle chętnych zapraszam do zabawy. Pozdrawiam ,bardzo wciaga ;)

Orginalne forum na ten temat http://www.kasapaypal.fora.pl
:szok:

daimos  

Wysłany: 2008-06-03, 08:14   
   Polecający: Nikt

Krecik, pięknie wszystko wytłumaczyłeś. Mam jednak kilka pytań.

Cytat:
1. Następnie zarejestruj się na http://bux.to/?r=krecik6a

Dlaczego podajesz linki z tak zwanym "refem" ? Dlaczego nie poinformowałeś użytkowników, że jeśli zarejestrują się na w/w stronie wchodząc na nią z "pod Twojego linka" to Ty będziesz miał jakieś tam profity? I ostatnie moje pytanie: czy wiesz, że Twoja wiadomość to spam? Dlaczego spam? Nie dlatego, że zamieszczasz ogłoszenie w miejscu do tego nie przeznaczonym (chociaż to pewnie też) ale dlatego iż użytkownik, który skorzysta z "Twojego linka" będzie miał nieporównywalnie mniejsze zyski niż ty. Z tego i innych powodów moderator lub administrator winien usunąć link referencyjny a sam temat przenieść w odpowiednie miejsce.

I coś do użytkowników: nie nabierajcie się na tego typu chwyty.

zbych1112  

Wysłany: 2008-06-03, 11:45   

daimos napisał/a:
I coś do użytkowników: nie nabierajcie się na tego typu chwyty.
Dzięki za ostrzeżenie ;] Więcej się nie dam nabrać ;]
To, co się przed nim nie chowa"

J. W. Goethe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi