13 miejsce mamy obecnie - czyli ładnie się pniemy do góry - przypominam - linkujcie nas gdzie tylko można - jak ma wyglądać link - widać u mnie w stopce.
To jak się w końcu do jasne ciasnej sprawdza na którym jesteśmy miejscu, bo jak ja wrzucam w googla ręceprecz odtybetu to NF pojawia się na 11 pozycji ;p
To jak się w końcu do jasne ciasnej sprawdza na którym jesteśmy miejscu, bo jak ja wrzucam w googla ręceprecz odtybetu to NF pojawia się na 11 pozycji ;p
google nie stoi na 1 serwerze - jest ich tysiące pogrupowane w DataCenter (DC).
I w google jak wiadomo cały czas się pozycje tasują - a informacje o zmianach są wysyłane miedzy tymi serwerami - ale to nie jest od razu, dlatego wpisując coś w google wynik jest uwarunkowany tym z którego DC pobierze dane.
google nie stoi na 1 serwerze - jest ich tysiące pogrupowane w DataCenter (DC).
I w google jak wiadomo cały czas się pozycje tasują - a informacje o zmianach są wysyłane miedzy tymi serwerami - ale to nie jest od razu, dlatego wpisując coś w google wynik jest uwarunkowany tym z którego DC pobierze dane.
OK, nic z tego nie rozumiem ale nie odpowiedziałeś, to jak możemy sami sprawdzić pozycję w konkursie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum