znaleźć kogoś kogo będę bardzo kochać/kto będzie mnie bardzo kochał
właściwie zmienić w sobie wszystko...
_________________ "When one is in love, one always starts by deceiving oneself, and always ends by deceiving others. This is what the world calls a romance." -->O. Wilde
i jeszcze: nauczyc się najpierw myśleć, potem mówić.
_________________ "When one is in love, one always starts by deceiving oneself, and always ends by deceiving others. This is what the world calls a romance." -->O. Wilde
Wysłany: 2006-12-30, 17:24
Polecający: google
Ja mam nadzieję zdać jedną poprawkę i zapomnieć o kłopotach z nią związanych. A potem, to już nie wiem... Nie wybiegam aż tak daleko w przyszłosć.
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
a ja mam trzy postanowienia.
ale nie powiem. najwyżej przyznam się pod koniec 2007 roku, jak się spełnią.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-12-30, 20:57
Polecający: Google
A. Ożenic sie z dziewczyna która aktualnie mam, skończyc szkołę i studia, miec nowe auto i szczęśliwa rodzina
B. Znależć inna dziewczyna i sie ożenic, ................ -||- ---||--- ---||--- ---||---, mieć szczęsliwa rodzina, nowe auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum