jak mi kolczyk do brwi wpadl do zlewu, to nosilem jeden dzien agrafke w brwi co by mi sie dziura nie zarosla a swierza byla
teraz nie mam zadnych kolczykow i nie mam takich problemow
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Domyślam się jednak że z wiadrem ironi, bo 39 i pół to nie jest punkowy serial xD
Jak to nie??? A młody, obiecujący, punkowy zespół, który wspiera główny bohater, z panną z Blog 27 na wokalu?? Toć to punk pełną gębą, nie głoś herezji, kobieto!!
3/4agrafki - nie jestem pewna czytalam to gdzies w książce- sekta [jakas]
Sekta, zuooo!! Wyznawcy arafatek i najbardziej andergrandowego z andergrandowych zespołów tru-punkowych, którego nazwy nawet wymieniać nie wolno, tak jest andergrandowa ;]
łiiii, za czasów studenckich mojej mamy było wiadomo, że agrafki oznaczają stan wolny/zajęty xD
ach, cudowny temat, cudowny ]]
sis napisał/a:
farbenheit napisał/a:
Domyślam się jednak że z wiadrem ironi, bo 39 i pół to nie jest punkowy serial xD
Jak to nie??? A młody, obiecujący, punkowy zespół, który wspiera główny bohater, z panną z Blog 27 na wokalu?? Toć to punk pełną gębą, nie głoś herezji, kobieto!!
nie obrażajcie Blog27!! jak możecie! ostatnio w Warszawie (warszafffce, jak kto woli ) widziałam samą, jedyną w swoim rodzaju, Tolę! miała takie śliczne, kraciaste rajstópki, i taki słitaśny kucyś na boku głowy...
kto tu śmie mówić, że blog27 nie jest andergrandowy, pankowu i ogóle DŻEJZI??
emogirl26 napisał/a:
AGRAFKI SĄ RODZAJEM BUNTU.! Takie tez mają znaczenie.
przeciwko...? O.o
to chyba w moim przypadku przeciwko nitce i igle.
ale jestem buntownicza
To jeszcze zależy ile ich. Nieparzysta ilość oznacza samotność z wyboru, parzysta to jawny komunikat: "jestem taki sam jak palec albo coś tam... przyjacielem mym bądź".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum