Wysłany: 2007-11-06, 17:19 Agrafka ;P wiem ze to troche glupi temat ale mam problem...
Agrafka??? a dokladniej co one oznaczaja na spodniach? wiem tylko tyle ze jedna agrafka przypieta do spodni oznacza ze jest sie wolnym... jesli ktos wie wiecej na ten temat to prosze was bardzo piszcie;)) dzieki wielkie;*
[ Dodano: 2007-11-06, 17:25 ]
Nik nic nie wie na ten temat???
hahaha, ja wiem tylko tyle, że kiedyś sie mówiło, że dziewczyna z agrafką jest wolna sama noszę czasem agrafki w spodniach, a jestem zajęta. po prostu tak mi się podoba. teraz chyba nikt nie patrzy na jakieś znaczenie agrafek, nikt już o tym nie pamięta.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ja tam agrafek nie noszę i jest mi z tym dobrze chociaż muszę sie przyznać, że dzisiaj miałam 2 w spodniach... schowane w kieszeni, więc nie wiem czy to się liczy, ale zawsze ;P
u mnie w (żadnej) szkole nie było takiego zwyczaju i jakoś wcale nie żałuję
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Ja tez nie potrzebuję agrafek... I tez misie z tym dobrze zyje
[ Dodano: 2007-11-08, 16:44 ]
*mi się
Ach.. coś ostatnio wszystko mi się myli
[ Dodano: 2007-11-08, 16:46 ]
Beata18 napisał/a:
Ile masz lat jeśli można wiedzieć...?
...
[ Dodano: 2007-11-08, 16:55 ]
Nori napisał/a:
Cytat:
Ile masz lat jeśli można wiedzieć...?
Ja daje 15
no zobaczymy
[ Dodano: 2007-11-08, 16:56 ]
paulinaiska napisał/a:
Ile masz lat jeśli można wiedzieć...? Pozdro
15 mam )[/quote] Oj Nori, Brawo!! Zgadłeś
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
no wiedziałam, że jest coś nie tak, bo to trzeba na spodniach nosić, by odczytać prawidłowe znaczenie ^^ bo jak ktoś nosi na plecaku to już w ogóle oznacza co innego ^^
a tematowi daję 4 agrafki xD
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
jak ktoś nosi na plecaku to już w ogóle oznacza co innego ^^
co znaczy noszenie agrafek na plecaku? O_O
Cytat:
Agrafka??? a dokladniej co one oznaczaja na spodniach? wiem tylko tyle ze jedna agrafka przypieta do spodni oznacza ze jest sie wolnym... jesli ktos wie wiecej na ten temat to prosze was bardzo piszcie;)) dzieki wielkie;*
pierwsze slysze zeby agrafka w spodniach cos oznaczala ... podoba mi sie to tak nosze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum