a niech mi ktos powie jak jest z platnosciami z allegro ?? bo wiem ze jak sie cos wystawia na aukcje to allegro pobiera oplate:) jak sie za to placi i wogole kied trzeba placic??
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Oni sobie naliczaja - masz w panelu swoim, do -10zl jest OK potem jak masz wiekszy 'dlug' to robi ci sie to na czerwono, a jak w pare dni nie zaplacisz tego to Ci blokuja konto az nie zaplacisz.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Płaci się za wystawienie aukcji a potem procent od końcowej ceny przedmiotu. Te rachunki sumują się na koncie co można podejrzeć panelu klienta, najpierw wysyłają maile z powiadomieniami, potem blokują możliwość wystawiania aukcji do momentu wpłacenia zaległośći conajmniej do stanu zerowego. Do dalszych etapów nie doszedłem więc nie wiem co się dzieje. Może komornika wysyłają.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
najpierw wysyłają maile z powiadomieniami, potem blokują możliwość wystawiania aukcji do momentu wpłacenia zaległośći
mnie bez maila zablokowali, po prostu nie przyuwazylem ze zmienilo sie na czerwone. A potem dostalem maila z komunikatem ze mam konto zablokowane do czasu uregulowania platoscie
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum