_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Ja kupilem tera pilke i wysalwm kase i czekam i czekam a jej niema ( Ale jeszcze wczesniej kupilem mp3 i po 4 dniach juz bylo.Ale ogolnie alegro dobra sprawa 8)
uhhh, ja kupuję na allegro ksiązki i ciuchy..Czemu?! bo najczęsciej jeśli tam coś kupie, mało osób ma ta rzecz w mieście., a pozatym jest taniej [kupuje tylko nowe rzeczy ]
A ksiązki to różnie, najcześciej dla mamy o psach.
Nikt nie zagłuszy nie zatrzyma
Wojny, którą w sobie skrywam
Taka ciekawostka:
Lista najbardizej aktywnych allegrowiczów znajduje się w bardzo fajnym serwisie www.biskupi.pl
Może wykoanie graficzne nie stoi na najwyższym poziomie, ale można sobie obejżeć interesujące statystyki.
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Ja też raz kupiłem - wszystko w porządku było.
Co prawda nie kupowałem oryginału, no ale no...
Oryginalna butelka, oryginalne opakowanie-troszkę podniszczone.
Mówił facet, że z niemiec przywiozl
mial tez kilka oryginalow w tanich cenach
a o dziwo-oryginal!
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum