No bo to są oryginały, tyle że kupowane w jakich strefach bezcłowych czy coś, stąd takie ceny. Widać ile marży, podatków i innych takich dochodzi do pierwotnej ceny produktu zanim trafi do sklepu..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
A brałem dla matki ostatnio channel 5
i się nadziałem
sprzedawca pisał, że jest mały ubytek i nie ma korków
więc matka pomyślała, że tester kradziony no to brać to.
I niestety woda trwałości nie ma .
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
To nie jest tak drogi fazi.
Tu nie ma reguły.
Niska cena-super opakowanie, żadnego opisu-to kupisz na bazarze.
Czasem można dostać coś od tzw. junaków, co kradną ze sklepów.
Można tak jak ja-przywieziony zza granicy.
Widziałem też perfumy 'produkowane w krajach Unii Europejskiej', ale uważam, że to haczyk i była to podróba .
No i oczywiscie pozostają perfumy z polskich sklepów po 100-200zł.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Jak ktoś na allegro ma ponad 100 sprzedanych takich kosmetyków z pozytywnymi komentarzami to czego się obawiać? Raczej nie podpierdzielił ich ze sklepu tylko kupuje gdzieś taniej i sprzedaje z zyskiem i tak dwa razy taniej niż w polskim sklepie. Jak wszyscy klienci są zadowoleni to znaczy, że koleś solidny, nie robi wałków i nie wysyła czegoś nie zgodnego z opisem, to czemu tu się doszukiwać teorii spiskowych. W opisie jest napisane woda toaletowa taka i taka, kompletna, w pudełku, to kupuje i to dostaje, a jak nie to reklamuje.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja już się na taką osobę nadziałem-ponad 300komentarzy.
Bardzo często korzystam z allegro I tylko raz miałam niemiły przypadek...poprostu z oszustem. Więcej to chyba moja mama kupuje, ja tylko jakieś gadżety z Realem Madryt czy Beckhamem Ostatnia moja rzecz zakupiona to drążek do podciągania. Wspaniała rzecz
_________________ "To co stracił Manchester United zyskał Real Madryt. Przyszłość maluje się w jasnych kolorach. Przyszłość ma na nazwisko Beckham"
Ja na allegro kupuję mnóstwo rzeczy i jak dla mnie jest to świetna sprawa Szybko, tanio i dobrze. Nie miałem nigdy żadnej niemiłej sytuacji, także jeszcze nic nie sprzedałem. Ostatnio kupiłem dwie książki na prezent W tego typu aukcjach jest duża przyszłość.
Wysłany: 2006-05-13, 22:12
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
ostatnio kupiłem po raz pierwszy i na szczęście dostałem ten telefon co chciałem i w idealnym stanie, no i co najważniejsze o wiele taniej Starsi mi chcieli wbić do głowy, żebym nie kupował, bo mi cegłe przyślą (podobno takei przypadki gdzieś były).
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
ostatnio kupiłem po raz pierwszy i na szczęście dostałem ten telefon co chciałem i w idealnym stanie, no i co najważniejsze o wiele taniej Starsi mi chcieli wbić do głowy, żebym nie kupował, bo mi cegłe przyślą (podobno takei przypadki gdzieś były).
No to miałeś szczęście
Też słyszałam o takich przypadkach z cegłą.
Wysłany: 2006-05-14, 00:06
Polecający: to ktoś, kto poleca
Ja się na allegro tylko raz zawiodłem, ale odszkodawnie będe (raczej) miał, więc wyjdzie na to, że strace 65 zeta, ale zwrot 300zł będzie... A co do cegieł, o jakieś 3 tygodnie temu siedze sobie na gg i gadam z kumpelą i zeszliśmy na temat kupowania przez internet i mi takmówi: "Ja tam przez allegro nigdy nic nie kupię i nic nie kupiłam. Np. siostra mojej koleżanki wysatawia na allegro rózne aukcje, najczęściej telefonów, a potem wysyła cegły" Jak to zobaczyłęm, to myślałem, że odpadne... A mówią, że na poczcie wyciągają zawartość pa3ki i wrzucają cegły... Ehhh... Dziwny kraj...
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
Głupia ta koleżanka, bo przecież w allegro mają jej adres ^^.
Ja kupiłem na allegro z 7komórek, i każda była taka, jak w opisie.
Często kupuje na allegro gdy nie chce mi sie chodzic po sklepach i szukac. Wiele rzeczy kupilam ale rzadko wpalacm kase na konto, jesli chodzi o drozsze rzeczy to preferuje po protu za pobraniem. Jak dotad nie przejechalam sie jeszcze i jestem bardzo zadowolona z zakupow i mam nadzieje ze tak pozostanie...
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Na aukcjach kupuję tylko, gdy chcę kupić coś bardzo nietypowego lub taniego. Do tej pory nie miałem większych nieprzyjemności z kupowaniem. Nie popieram ludzi, którzy wszystko co możliwe kupują w internecie. To wszystko powoduje, że takie osoby coraz rzadziej w ogóle wychodzą z domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum