Ja większość rzeczy kupuję przez neta, bo do 3miasta mam 50km
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
To wszystko powoduje, że takie osoby coraz rzadziej w ogóle wychodzą z domu.
Uważam że się mylisz ludzie kupuja w internecie bo nie maja czasu badz nie chce im sie lazic i szukac jednej rzeczy po tysiacach sklepow. Ja tak robie a mimo wszystko rzadko siedzez w domu przed komputerem.
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
To wszystko powoduje, że takie osoby coraz rzadziej w ogóle wychodzą z domu.
Uważam że się mylisz ludzie kupuja w internecie bo nie maja czasu badz nie chce im sie lazic i szukac jednej rzeczy po tysiacach sklepow. Ja tak robie a mimo wszystko rzadko siedzez w domu przed komputerem.
Na tym to polega, by umieć rozgraniczyć sytuacje, kiedy coś warto kupić przez internet, a kiedy robimy to z lenistwa.
Ja kupuje w internecie z lenistwa gdyz nie chce mi sie jechac 30km do wiekszego miasta i tam lazic i szukac jednej czy dwoch ksiazek ktore mam ochote przeczytac. Przeciez internet ma byc dla nas udogodnieniem czyli miedzy innymi w zakupach gdy nie chce nam sie isc do sklepu
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
nie kupowalam i nie moge sie przelamac chodz wiele osob z grona moich znajomych preferuje tą formę zakupów. mi wygodniej jest jednak isc do sklepu obejrzec dotknac jesli chodzi o ciuchy to mozna zwsze przymierzyc a alegrro mi takiej mozliwosci nie daje.
Jesli chodzi o ciuchy to ja tez mam opory przed wybieraniem z allegro ja rowniez wole isc do sklepu i miec pewnosc
kiedyś kupiłam sobie jakąs płytkę z muzyką. Ale nie polecam kupować na allegro, bo kiedyś przesyłka może nie dojść i można baaaardzo długo czekać na towar co przydarzyło się mojej siostrze...
Wadą jest też długa transakcja... wysłać przelew, dopiero czekać na paczkę...
Wiem, że są duże udogodnienia tzn karty płatnicze itp. ale i tak koło 5 dni "zejdzie" czekania ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum