Wysłany: 2006-03-30, 15:36 ...Allegro... czy kupujecie cos na aukcjach internetowych
To moze pochwalicie sie czy dopadl was nalug kupowania na allegro,bo podobno sa takie osoby :shock: ....ja kupilam moze z 3 rzeczy i tylko z jednej bylam zadowolona ,w WY
JA TEZ SIE PRZYNAM ZE MAM KONTO NA ALLEGRO I WIECEJ SPRZEDAJE NIC KUPUJE A CO DO KOMENTARZY TO MAM NARAZIE 27 :oops: MALO ALE SAME POZYTYWY :yea: I OBY TAK DALEJ
TO POZDRAWIAM ALLEGROWICZOW:)sorrki za Capsa :oops: ale aleeee obiecuje ze juz nei bede
ja mam konto jedno zawieszone.. 11 pozytywów tam czy ileś
a na obecnym też coś koło tego..
raczej sprzedaję, chociaż kupuję np. książki, kasety audio..
Ale niedawno założyłam sobie konto i przyczaiłam się już na obudowę do telefonu ;> Jak bede miała przypływ gotówki to kupię. Mam pewnie obawy co do tego, dlatego też nie zdecydowałabym sie na kupno jakiejś droższej rzeczy.
A ja nie mam konta i nie zamierzam miec jak cos to mam znajomych co moja konta wiec jak cos to odnich skorzytam ja wole rzeczy ze sklepu ktore saw 100% nie zniszczone...;] chociaz wiem ze na alegro tez sa uczciwi uzytkownicy ale jak wiadomo sa tez nie uczciwi....
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Taak, ale niektóre rzeczy ciężko czasami znaleźć w sklepach na mieście ;p Ja np. nie mogłam znaleźć mojej wymarzonej obudowy No i teraz stwierdzam, że lepiej było pójść na łatwiznę i zamówić to z allegro niż latać jak głupia po sklepach ;]
no tak ja tez nie moglam nikaj znalesc bluzki i stwierdzilam ze kupie se przez neta okazala sie zaszeroka i zonk (no ale tez co innego mowic o ciuchach a o rzeczach jak np obudowy bo taka rzecz sama kiedys kupilam tzn bat mi zamowil
Jak juz mowilam mam konto na allegro i sprzedaje wiecej ,niz kupuje i raz kupila u mnie jakas babka bluzke :)ale poprosila mnie czy mogly po ta bluzke przyjechac kurier,zgodzilam sie bo kurier jest na jej rachunek wiec co mi tam:) nastepnym razem kupila nastepna bluzke ! i poprosila czy mogly bysmy zorbic tak samo a ja do niej na to ze nie bo niebedzie mnie teraz w domu,i mowie jej ze teraz wysl jej pocztą a ona mowie nieee bo jak to mąż zobaczy to mnie zabije ,a ja mowie jak pania zabije dlaczego,a ona bo ja za duzo kupuje i w tydzien wydala juz cala swoja wyplate,Ja mowe no to dobrze a to tych bluzek kupionych na allegro pani nie nosi przy mezu a ona ze nosi tylko za kazdym razem mowi ze jej mama dala z jednej strony to ja temu mezowi nie dziwie miec taka babe co czysci konta ale ja tez lubie sobie pokupowac czasm mam wrazenie ze przesadzam hihiiihihih ale kont nie wyczyscilam zadnego konta do zera,wrcajac do tej kobiety to wlasnie ona mi sie przyznala ze ma nalug kupowania na allegro...
Nałóg to nie.. Ale korzystam i chwale. Mam chyba 52 komentarze. Sprzedałem i kupiłem chyba już z 10-15 telefonów, kiedyś potrafiłem je zmieniać co 2 tygodnie Allegro jest fajne bo można kupić czasem taniej, można kupić nie ruszając tyłka z domu i można kupić mnóstwo pierdółek, których po prostu nie znajdziemy na mieście.
Nadziałem się pare razy jeżeli chodzi stan przedmiotu. Nie jakoś bardzo ale jednak. Radzę uważać na małokomentarzowych i z opisu przedmiotu ewidentnie wyglądających na gówniarzy..
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum