hmmmm zastanawiam sie czemu mój post został usunięty.... możliwe dlatego, że szukałem przy okazji kogoś do pomocy... ale w każdym bądź razie chciałem powiedzieć, iż takie zachowanie jak np powyżej
faster napisał/a:
:P , chcesz jakiejś nauczycielce popalić
jest poprostu dziecinne.... i uważane za chamstwo co do tej sztuki artystycznej pomyślcie czy można powiedzieć, że malarzem jest ktoś kto namaluje jakiegoś człowieka beznadziejnie czy piosenkarzem można nazwać kogoś kto nie śpiewa własnych tekstów ? Myślę, że nie dlatego proszę Was nie ośmieszajcie tej sztuki w taki sposób bo wy nie jesteście brzuchomówcami tylko pseudobrzuchomówcami. faster, ja powiem Ci jedno nigdy w szkole nie urzywałem swoich zdolności (z wyjątkiem 2 krótkich pokazów) bo to co robisz (lub chcesz zrobić) jest poprostu dziecinne....
p.s wszystkich co chcą się nauczyć brzuchomóstwa naprawde serdecznie pozdrawiam
Leilah, tak on jest dobry ale w ameryce jest pełno brzuchomowow swietnych jak np Terry Fator (jego lalki spiewaja) Paul Zerdin (swietnie glos dziecka nasladuje) Kevin Jonhson swietny ma talent poruszania ustami szybciej niz mowi w Ameryce brzuchomostwo jest popularne i ich tam cenia
Jeszcze żadnego nie widziałam. Ale ciekawe to jest. Musieli dużo cwiczyć czy to wrodzone zdolności?
Cytat:
magda123, to sie cwiczy
wiem, że się ćwiczy, ale muszą też mieć dryg do tego, bo inaczej by im nie szło. I przede wszystkim dużo samozaparcia. Chęci, chęci
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum