Zle zrobiona ankieta bo ja tez umiem i teraz zaznaczanie tak troche glupio wyglada.
A sama nauka zajeła mi jeden wieczór + 3 dni na dopracowanie.
Jak sie troche oblooka i ktos wytlumaczy to spokojnie mozna sie nauczyc.
chyba tak przez neta to sie nie da wytlumaczyc, trzeba to pokazac, no i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc... po 2h cwiczenia juz widac efekty ale gwarantuje ze nastepnego dnia juz nie bedziecie cwiczyc bo przepona strasznie po tym nawala.
Ja jak sie uczylem, to sie tak napalilem ze z pół nocy jak usypiałem cwiczylem, rano tak klatka piersiowa mnie bolala ze trudno opisac.
Najlepiej po 30min dziennie i efekt po 3 dniach juz jest, a po tygodniu juz pierwsze mowy brzuchem mozna wykonywac, fakt ze na poczatku jeszcze nie jest to idealnie, i widac jak czlowiek sie jeszcze nadyma, ale z tygodniami cwiczen da sie i to wyeliminować.
A to ze tego naprawde da sie nauczyc potwierdza ze znajomy uczył 10 osob i 8 z tego sie nauczylo, 2 sie szybko odechcialo, sprawa jest taka ze jednym szybciej idzie a drugim wolniej ale nie jest to jakaś wrodzona umiejetnosc.
Nauczyc przez internet sie nie da juz mowilem.
A co do 'brzuchomostwa' to wcale to sie nie mowi brzuchem, tylko powietrze sie jakoś przeponą przez gardlo przepycha i tak wytrwarza ten głos. A ze sie ma zamkniete usta i glos powstaje w srodku i ogolnie w okolicach gardla to wlychac to tak sie przyjelo ze 'brzuchomowca'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum