książki Kinga, odtwarzacz mp3, olejek do opalania, stroj kapielowy, kocyk, ręcznik, jakieś picie, jedzenie i ewentualnie Jego
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Po prostu nic a dokłaniej żadnych przedmiotów i innych wytworów cywilizacji - chciałbym oderwać się od naszej rzeczywistości.
Zabrał bym tylko żonę...bo po pierwsze: sam ze sobą to trochę wbrew naturze a po drugie - jak bym był sam to mógłbym się nakręcać myśłami co robi w czase mojej nieobecności np.może ma innego...
a ja bym wziela swoją rodzinke, zeszyt 1000000 kartkowy, ołówek, 1000 paczek zapałek (zeby sie nie meczyc z dwoma kijami), stare zdjecia, moze ksiazke do angielskiego i geografii , lol
Taki zestaw w stylu małego majsterkowicza zapałki oczywiście i dobrą maczetę a co do osoby to musiał bym się zastanowić parę chętnych by się znalazło bez problemu.
_________________ "Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie"
Seneka
Po pierwsze wziąłbym przyjaciół - bez nich ani rusz.
Po drugie... hmmm... komputer (+internet rzecz jasna)
Po trzecie... zapas na całe życie, wszelakich fast foodów i napojów
I mógłbym tam siedzieć i siedzieć... Ach, jak dobrze jest czasami pomarzyć
_________________ "Żyj tak, żeby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno kiedy odejdziesz"
Wysłany: 2006-11-27, 19:24
ich wszystkich, bo ich kocham i gitare jednegoz nich zamiast mp3 playera
Biblie
szydło pewnie, ale i tak jeslibym go nie zpaomniala, to bym je zgubiła
nieodlączny uśmiech
paste do żębów i szczoteczke
i nie wiem
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Wysłany: 2006-11-27, 22:09
ja bym wział: kompa z internetem, najsilniejasza antene, najlepsza kamerke (zeby gadajac z rodzinka moglbym bez przeszkod sie widziec ) jakis zestaw głosnikow (w miare spoko). o muze sie nie martwie, net=muza
z poza kompem, to FUUUUUUUUUUUUUUUL ksiazek (fantasy, horror, thriller, sensacja, przygoda), ktore bede mogl czytac z moja Przyjaciółka, ktora tez oczywiscie biore ze soba na ochłode w letnie dni duuuuuuuuuuże zapasy Tatry Mocnej dla mnie i Leszka dla mojej Przyjaciólki a i scyzoryk (jakby mi sie komp szfankował to miałbym go czym rozkrecic )
to chyba tyle
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum