Wysłany: 2006-11-30, 20:44
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Ekwipunek zależy od typu wyspy, klimatu, tego, co na niej możnaby znaleźć itp..
Wziąłbym najpotrzebniejsze rzeczy: scyzoryk/Mamuta/SuperTool'a, zapałki/fajerkę, apteczkę, dobre buty, zapas amu i wody, duży nóż/maczetę i sprzęt do łowienia ryb. Przeczytałem gdzieś, że haczyki i żyłka są na wyposarzeniu ratunkowym pilotów - b. dobry pomysł.
Ale przede wszystkim zabrałbym telefon satelitarny i jakąś tratwę/ponton/łódkę/motorówkę
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Ostatnio zmieniony przez Zombwbij 2007-06-30, 07:28, w całości zmieniany 1 raz
Wzialbym swoja kobiete.
A ona wzięłaby reszte rzeczy
- genialna odpowiedź
Zombwbij napisał/a:
nuż
a teraz zacytuję Twoje słowa: "chyba sam wiesz " wybacz, ale nie mogłam się jakoś powstrzymać hehe
Co do tego, co bym wzięła, a raczej kogo to przede wszystkim przyjaciela (ciekawe, czy ucieszyłby się z tej wizji) - bez cywilizacji spróbowalibyśmy żyć, ewentualnie tak dla ułatwienia - przydałyby się jakieś narzędzia i alkohol, by sobie świętować wieczorkiem przy ognisku
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum