oo kubki sa ok , jakies smieszne , taka seria jest z owieczkami i śmiesznymi napisami , sa cool ;p Ale jak co to misia ;p Jak ktos napisał dziewczyny leca na misie choby miały ich pińcet ;p
no 15-latce to nie bardzo jeszcze jak jej Giertych zabroni
nom kubki z nici sa fajne :0
mozesz jej zawsze kupic piórnik albo breloczek czy coś - dla dziewczyny zawsze sie cos znajdzie. Ja w tym roku mam ost mikołajki z klasa...
Też mam ja taki głupi problem i nie mam pojęcia co je dać! Ja bym jej wręczył książkę "Wszechświat w skorupce orzecha" ale pewnie by się obraziła, że to docinek o jej inteligencji [jest blondynką]
_________________ I am on your side, Mr.Gość
I like it when you vote, bitch, // Shake'em titties when you vote, bitch!
Wysłany: 2006-12-02, 11:01
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
grg7133 napisał/a:
Też mam ja taki głupi problem i nie mam pojęcia co je dać! Ja bym jej wręczył książkę "Wszechświat w skorupce orzecha" ale pewnie by się obraziła, że to docinek o jej inteligencji [jest blondynką]
Kup jej jakis album R+, powinna zrozumiec..... :p
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
ale pewnie by się obraziła, że to docinek o jej inteligencji [jest blondynką]
PHI! Nie kazda blondynka zgodnie ze stereotypem jest głupia!!
Ja bym nie miala nic przeciwko jakby mi ktoś dał ksiażke zamiast rózowego piórnika czy tuszu do rzęs <Standard>
najlepiej podpytaj sie jej koleżanek czego chce albo czego nie chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum