pamiętam ze tez sie skłądalismy na jakies głupie prezenty , ale teraz wiem ze to jest na serio głupie , bo lepiej za te 15 zł wyjśc z klasa do kina , każdy ma to samo , nikt nie narzeka ze za małe , za duże , a ja Ci kupiłam takie a ty mi takie , a to 10 kosztowało a to 16 , nie ma łazenia po sklepach , nie ma takich tematów na forach , a mozna iśc z klasa na dobra komedie , pośmiac sie , powygłupiać tez bedzie ok .
misia,breloczek,kolczyki ona już to ma =(
kosz cukierków, paczkę chipsów - ona się odchuda więc odpada
książkę - nie lubi czytać
bilet do kina - nie wiem jakie filmy by lubiała i tak by nie miała czasu
płytę - a skąd mam wiedzieć jakiej muzy słuch i tak już pewnie ma
więc jest to wielki dylemat.......
... jeśli chcesz dać jej coś naprawdę fantastycznego i co sprawi, że sprawdzisz czy ma plomby w zębach ... to moja rada : daj jej te 15 zł i niech sama sobie coś kupi ;P
Tylko ładnie zapakuj
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
Kup jej wypasioną różę. Popatrz upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu. Raz, że załatwisz sprawę mikołajek, dwa, że jak powiesz, że ją kochasz, to będzie dla niej i dla Ciebie najpiękniejszy dzień w życiu.
Kurczę, że też na taki pomysł nie wpadłem 5 lat temu
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Dishman ja jej nie kocham tylko ją po prostu wylosowałem w klasowych mikołajkach i mam jej kupić prezent.
Madalina to musi być niestety preent
Nori ja nie chcem z nią iść do kina ja jej muszę kupić prezent jakieś ciekawe propozycje?
Może napiszcie co wy kupywaliście?
Po pierwsze MADALINE ;* ale wybaczam
Po drugie ja na mikołajki miałam chłopaka kupiłam mu jakąś piłke za 2 dychy na rynku i czekolade
A co do Ciebie ... hmm... ej moment. Skoro Ci na niej nie zależy i poprostu szukasz prezentu to może faktycznie kup misia i jakąś czekoladke. Moim zdaniem to spokojnie wystarczy a będziesz miał problem z głowy. Po co sie wysilać? Dziewczyny lecą na misie hehe Ja dostaje ich dużo i zawsze jestem happy mimo 15 lat :* Misie są słodkie.
Kupuj i nie marudź ;]
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum