Wysłany: 2006-10-03, 19:06
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja kiedyś w wieku 11-12 lat bardzo lubiłem czatować czy to na Czaterii czy to na Tlenie, jednak wyrosłem z tego, może dlatego że na czatach panował zbyt duży tłok, było nudno, nie wiem sam, teraz już nie wchodzę, przerzuciłem się włąsnie na fora
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2007-07-05, 16:51
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Siedze / Siedziałam kiedys bardzo duzo na wp.czat - > koszalin . Przez rozne zloty poznałam fajnych znajomych z ktorymi mam do tej pory dobry kontakt a kiedys przezywałam zauroczenia hehe A teraz raz na miesiac wejde posiedzie i wyjde
w ogóle nie kręcą mnie czaty - nie przesiaduję na nich, wg mnie są strasznie nużące, raz byłam, a nie - już dwa, bo wczoraj ostatnio, ale to się nie liczy, bo mi gg siadło na całej linii GG zupełnie mi wystarcza więcej mi nie potrzeba
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2007-07-07, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Czy kreci was taka forma spedzania wolnego czasu ??
Zdecydowanie nie. Na czatach ludzie same głupoty piszą, z nikim sie nie można dogadać Ostatni raz byłam na czacie jakiś rok temu i nie zamierzam więcej wchodzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum